Home
BBQ - Gaskookstel

 

Cadac 2-Cook Deluxe 2 / Cadac / Barbecues / Gaskookstel / Grijs

Koken, bakken en grillen: de Cadac 2-Cook Deluxe is lekker compact en zeer veelzijdig. Dit gaskookstel heeft twee branders en wordt geleverd met omkeerbare bak- en grillplaat voor perfecte resultaten. Een ideaal toestel op de camping!

Klik hier voor meer informatie

Cadac 2-Cook Stove 2 / Cadac / Barbecues / Gaskookstel / Grijs

Met de Cadac 2-Cook Stove 2 kook je overal de lekkerste gerechten. Dit gaskookstel heeft twee krachtige branders en een roestvrijstalen behuizing die gemakkelijk schoon te maken is. Hij is licht en compact en daardoor ideaal op de camping!

Klik hier voor meer informatie

Camp Chef Pro 30 Deluxe Gaskookstel / Camp Chef / Barbecues / Gaskookstel / Rood, Zwart

"De Camp Chef Pro Deluxe 30 is een kanjer van een gaskookstel. Met een brander van maar liefst 8,8 kW/h kan hij vele bereidingen aan. De poten zijn los van elkaar te verstellen, handig als je op een ongelijke ondergrond kookt. Praktisch en slim! "

Klik hier voor meer informatie

Campingaz 200-S Stove / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Bereid overal de lekkerste gerechten op de Campingaz 200-S Stove. Dit gaskookstel heeft twee krachtige kookpitten waarop je een heerlijke pasta bereid, eieren kookt of aardappeltjes bakt. Volledig inklapbaar en daardoor heel gemakkelijk mee te nemen!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz 400-S Stove / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

De Campingaz 400-S Stove is een compact kookstel dat werkt op gas. Het kookstel heeft twee krachtige branders die eenvoudig geactiveerd kunnen worden met de piëzo ontsteking. Op een 5 kg gasfles kan de Campingaz bijna tien uur gebruikt worden!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz 400-SG Stove & Grill / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Bereid culinaire hoogstandjes op de stabiele Campingaz 440 SG Stove & Grill. Kook pasta of aardappeltjes op de gasbrander en grill een visje of stuk vlees op de grillplaat. Neem de grillplaten van het kookstel en je hebt twee krachtige kookpitten.

Klik hier voor meer informatie

Campingaz 600-SG Grill / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Zilver

Met de Campingaz 600-SG heb je altijd een compacte grill bij de hand. Deze gasbarbecue heeft twee kookpitten en kan compleet opgevouwen worden. Ideaal om te gebruiken op de camping of om mee te nemen naar vrienden.

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Bakplaat voor Party Grill / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Zwart

Op deze bakplaat van Campingaz bak je heerlijke omeletten, eieren en pannenkoeken. De plaat wordt gelijkmatig heet en is voorzien van een anti-aanbaklaag. De bakplaat is geschikt voor de Campingaz Party Grill.

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Bistro 300 / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Zilver

Compact, stijlvol en gebruiksvriendelijk, dat is de Campingaz Bistro 300. Dit compacte gaskookstel heeft een krachtige brander die eenvoudig geactiveerd kan worden met de piëzo ontsteking. Geleverd inclusief handige opbergdoos!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Bleuet 206 Plus Kooktoestel / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Met de Campingaz Bleuet 206 Plus kook je altijd en overal! Hij staat stabiel op vier poten, is lekker krachtig en dankzij het windscherm is de vlam stabiel. Het toestel is compact en licht en daardoor ideaal voor een actieve vakantie.

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Camp Stove Oven / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Zilver

Geniet nu ook op de camping van alle favoriete gerechten. Met de Campingaz Camp Stove Oven kan er overal gekookt worden zoals thuis. Op de camping pizza eten? Een lekker pasta gerecht maken in de bergen? Met de Stove Oven kan het allemaal en overal!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Camping 206 S Kooktoestel / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

De Campingaz Camping 206 S is een compact kooktoestel die gewoon doet wat hij moet doen: snel een pan met water aan de kook brengen. De brander is lekker krachtig en dankzij het geïntegreerde windscherm is de vlam stabiel. Ideaal op de camping!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Duo Grill R / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Ook op de camping bereid je heerlijke gerechten met de Campingaz Duo Grill R. Op de twee kookoppervlakken kun je heerlijk bakken of grillen, of je kookt natuurlijk met een eigen pan. De poten zijn inklapbaar zodat je hem gemakkelijk meeneemt!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Party Grill CV / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Buiten grillen waar je maar wilt! De Party Grill CV van Campingaz is lekker compact maar toch voorzien van een ruim kookoppervlak waar je voor vier personen op kan grillen of bakken. Tot vier uur te gebruiken op een CV470 cartridge!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Party Grill R / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Lekker outdoor grillen en bakken met de compacte Campingaz Party Grill R. Werkt op R901, R904 en R907 Campingaz cylinders. Zeer licht van gewicht (2,2 kg) en met handige vetopvangbak!

Klik hier voor meer informatie

Campingaz Twister Plus PZ Kooktoestel / Campingaz / Barbecues / Gaskookstel / Blauw

Kook altijd en overal een heerlijke maaltijd met de Campingaz Twister Plus PZ. Draai een gasblikje onder het toestel en plaats een pan op de pit, al binnen vier minuten is het water aan de kook. Ideaal op de camping of tijdens een actieve vakantie!

Klik hier voor meer informatie

Rösle Grill Buddy G40 deksel / Rosle / Barbecues / Gaskookstel /

De Rösle Grill Buddy G40 deksel is ideaal. De deksel maakt van de grillplaat een heteluchtoven voor braden en het bakken van pizza's. Extra handig: in het handvat zit een ingebouwde thermometer, zo kun je precies de temperatuur in de gaten houden!

Klik hier voor meer informatie

 

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo