Home
BBQ - Houtskool & Briketten

 

Cobb BBQ Kit met brikettenmandje / Cobb / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Barbecue uitbreiding

Maak de Cobb barbecue compleet met deze barbecuekit. Het roestvrijstalen grillrooster heeft V-vormige banen waardoor sappen terugkomen in het vlees of de vis. Dankzij het brikettenmandje kan de Cobb ook gebruikt worden met gewone briketten! Bestel Cobb BBQ Kit met brikettenmandje online bij vtwonen. Alle Cobb Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Rösle Houtskoolmand 50 cm - Set van 2 / Rosle / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Barbecue uitbreiding

Wil je indirect grillen op je houtskoolbarbecue? Met deze houtskoolmandjes van Rösle zet je de briketten eenvoudig aan de zijkant zodat de lucht door de barbecue kan circuleren. Bij direct grillen zet je de mandjes tegen elkaar in het midden. Bestel Rösle Houtskoolmand 50 cm - Set van 2 online bij vtwonen. Alle Rosle Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Rösle Houtskoolmand 60 cm - Set van 2 / Rosle / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Barbecue uitbreiding

Wil je indirect grillen op je houtskoolbarbecue? Met deze houtskoolmandjes van Rösle zet je de briketten eenvoudig aan de zijkant zodat de lucht door de barbecue kan circuleren. Bij direct grillen zet je de mandjes tegen elkaar in het midden. Bestel Rösle Houtskoolmand 60 cm - Set van 2 online bij vtwonen. Alle Rosle Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Boretti BBA29 Brikettenstarter / Boretti / RVS, Staal / Zilver

Barbecue accessoires>Brikettenstarter

Met de Boretti Brikettenstarter heb je gloeiend hete briketten binnen een half uur. Steek aanmaakblokjes aan op het onderrooster en in no-time zijn de briketten gloeiend heet. Veilig en snel briketten aansteken met deze handige brikettenstarter! Bestel Boretti BBA29 Brikettenstarter online bij vtwonen. Alle Boretti Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Brikettenstarter / Outdoorchef / Staal / Zwart

Barbecue accessoires>Brikettenstarter

Met deze brikettenstarter van Outdoorchef is het aansteken van de barbecue echt kinderspel! Leg de aanmaakblokjes op het brikettenrooster, steek ze aan en plaats de gevulde brikettenstarter er boven. Door het schoorsteeneffect zijn ze snel heet! Bestel Outdoorchef Brikettenstarter online bij vtwonen. Alle Outdoorchef Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

THM Briketten 12 stuks / Home Basics / /

Barbecue accessoires>Houtskool & briketten

Met de THM barbecue briketten steek je je barbecue snel en veilig binnen 15 minuten aan. Er is geen brikettenstarter of aanmaakmiddel meer nodig. Gebruik één briket voor 2 personen en geniet van de echte barbecuesmaak. Bestel THM Briketten 12 stuks online bij vtwonen. Alle Home Basics Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Houtskool 9 kg / Big Green Egg / /

Barbecue accessoires>Houtskool & briketten

Het beste vlees bereiden? Dan is goed houtskool onmisbaar! Het houtskool van Big Green Egg bestaat uit een mix van 80% eikenhout en 20% walnoot. De grote stukken houtskool branden lang en laten weinig as achter. Bestel Big Green Egg Houtskool 9 kg online bij vtwonen. Alle Big Green Egg Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Rookbox voor Kogelbarbecue / Outdoorchef / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Rookhout & rookaccessoires

Deze rookbox van Outdoorchef hang je aan de binnenkant van je gaskogelbarbecue. Vul de box met vochtige rookchips en de barbecue doet de rest! Geeft een heerlijke, rokerige smaak aan je eten. Bestel Outdoorchef Rookbox voor Kogelbarbecue online bij vtwonen. Alle Outdoorchef Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Dual Rookbox / Outdoorchef / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Rookhout & rookaccessoires

Geef je gerechten een lekkere rooksmaak met de Outdoorchef dual rookbox. Vul de box met vochtige houtsnippers en plaats hem op de vlambeschermers in je buitenkeuken, of gewoon in de gloeiende kolen. De box zal een heerlijke geurende rook verspreiden! Bestel Outdoorchef Dual Rookbox online bij vtwonen. Alle Outdoorchef Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Jamie Oliver BBQ Smoker Tube Triangle / Jamie Oliver / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Rookhout & rookaccessoires

Een lekker visje roken? Met de BBQ smoker Tube van Jamie Oliver geef je een heerlijke rooksmaak aan je gerechten. Vul de tube met vochtige houtsnippers en leg hem tussen de branders van je buitenkeuken. De barbecue doet vervolgens de rest! Bestel Jamie Oliver BBQ Smoker Tube Triangle online bij vtwonen. Alle Jamie Oliver Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

The Bastard Cold Smoke Generator / The Bastard / RVS / Zilver

Barbecue accessoires>Rookhout & rookaccessoires

Koud roken is super eenvoudig én lekker met de The Bastard Cold Smoke Generator! Wat dacht je van het roken van een stukje zalm? Ook rooksmaak geven aan verschillende soorten vlees is een echte aanrader. Voldoende mogelijkheden! Bestel The Bastard Cold Smoke Generator online bij vtwonen. Alle The Bastard Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Wood Chunks Rookhout Appel / Big Green Egg / /

Barbecue accessoires>Rookhout & rookaccessoires

Je bent gewaarschuwd: als je eenmaal die karakteristieke rooksmaak hebt geproefd, dan ben je verkocht. Deze Wood Chunks van Big Green Egg geven een rijke smaak af en zijn door hun formaat extra goed geschikt voor low en slow barbecuesessies. Bestel Big Green Egg Wood Chunks Rookhout Appel online bij vtwonen. Alle Big Green Egg Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Weber Brikettenhouder 2 stuks

Barbecue-accessoires > Overige accessoires

Weber Brikettenhouders (per 2 stuks) alleen voor 57cm Bevat precies de hoeveelheid briketten die nodig is voor een 57 cm brikettenbarbecue. Schud de houders stevig heen en weer als de briketten afgekoeld zijn. De as valt er dan af, en de rest van de briketten kunnen opnieuw gebruikt worden. Bij indirect barbecuen met brikettenhouders, zet u de houders in de zijkanten van de barbecue. De brikettenhouders zijn gemaakt van een mix van aluminium en staal. Ze kunnen gebruikt worden met houtskool briketten of houtblokjes. Past op alle 57cm" barbecues en worden per 2 stuks verkocht.Geschikt voor 47, 57 en 67 cm houtskoolbarbecues.

Klik hier voor meer informatie

Weber Brikettenstarter

Barbecue-accessoires > Overige accessoires

Weber BrikettenstarterIdeaal voor het aansteken van uw barbecue. In de brikettenstarter worden de briketten in een mum van tijd gloeiend heet. Met de Weber brikettenstarter kun je snel en veilig de gloeiend hete briketten in de barbeque leggen.Weber BrikettenstarterIn de brikettenstarter worden de briketten in een mum van tijd gloeiend heet. De bodem van de starter welft omhoog voor een optimaal 'schoorsteeneffect'. Het is een uitermate veilige en handige accessoire die het aansteken van een barbecue zeer eenvoudig maakt. Stap 1Plaats 2 ŕ 3 aanmaakblokjes op het onderrooster en steek deze aan. Plaats de brikettenstarter met de Weber premium briketten direct boven de aanmaakblokjes.Stap 2Na ca. 30 minuten, als de briketten doorgegloeid en bedekt zijn met een grijze aslaag, schudt u de hete briketten op het onderrooster of in de brikettenhouders. Stap 3Vanwege de doordachte constructie van de brikettenstarter worden de briketten zeer snel heet en bereiken de optimale temperatuur.

Klik hier voor meer informatie

Weber Brikettenstarter klein

Barbecue-accessoires > Overige accessoires

Weber Kleine BrikettenstarterDe snelste manier om knisperende briketten te krijgen en de nostalgie van het barbecueën op houtskool begint met één simpele maar fantastische tool. Het belangrijkste hulpje van elke barbecueër, de Rapidfire brikettenstarter, is de snelste, veiligste en eenvoudigste manier om de barbecue aan te steken en een maaltijd te bereiden.Geschikt voor de weber smokey Joe of ieder andere kleine barbecue.

Klik hier voor meer informatie

Weber Brikettenstarterset

Barbecue-accessoires > Overige accessoires

Weber BrikettenstartersetIdeaal voor het aansteken van uw barbecue. In de brikettenstarter worden de briketten in een mum van tijd gloeiend heet. Er past precies de hoeveelheid briketten in die nodig is bij gebruik van een brikettenbarbecue. In de brikettenstarter worden de briketten in een mum van tijd gloeiend heet. De bodem van de starter welft omhoog voor een optimaal 'schoorsteeneffect'. Het is een uitermate veilige en handige accessoire die het aansteken van een barbecue zeer eenvoudig maakt. Compleet met 2 kg Weber Premium briketten en aanmaakblokjes.BrikettenstarterIncl. 6 aanmaakblokjes en 2 kg Weber premium brikettenSteek binnen 30 min. de BBQ aan Ideaal voor het aansteken van jouw houtskoolbarbecueGeschikt voor maximaal 1,5 kg briketten Stap 1De brikettenstarter is heel eenvoudig in gebruik. Vul de brikettenstarter met de gewenste hoeveelheid Weber premium briketten en leg daarna 2-3 aanmaakblokjes op het onderrooster en steek deze aan. Plaats de starter direct over de vlammetje aanmaakblokjes om het proces te starten.Stap 2Vanwege de doordachte constructie van de brikettenstarter worden de briketten zeer snel heet en bereiken snel de optimale temperatuur. Binnen een half uur, afhankelijk van de hoeveelheid briketten, zijn alle briketten klaar voor gebruik. Het enige wat jij in dit half uur hoeft te doen, is wachten en genieten van het mooie weer en de gezellig sfeer die bij barbecueën hoort! Stap 3Het halve uur doet goed zijn werk, wanneer alle briketten bedekt zijn met een grijze aslaag schudt je de hete brikketen op het onderrooster of in de brikettenhouders. Gebruik hier wel speciale handschoenen voor want de brikettenstarter is net zo gloeiend heet als de briketten zelf! Jouw barbecue is nu op de perfecte temperatuur voor een heerlijke avond barbecueën.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Smokerbox

Barbecue-accessoires >

Outdoorchef Smokerbox De Outdoorchef Smokerbox is geschikt voor roken in het gas-barbecuestation en de houtskoolbarbecue. Je doet de vochtige rookchips in de box en je kan aan de slag. De Smokerbox kan bij de gas-barbecuestation op de vlamafdekkapjes worden geplaatst. Bij de Houtskoolbarbecue kan je de Smokerbox gewoon in de gloeiende kolen/briketten leggen. Materiaal: Roestvrijstaal Kleur: Zilver Gewicht: 0,57 kg Afmetingen ( B x H x D ) : 9 x 32 x 4,5 cm

Klik hier voor meer informatie

Weber Briketten 4kg

Barbecue brandstof > Briketten

Weber-briketten 4 kg: Perfecte hitteverdeling en langere brandduurDe revolutionaire Weber-briket heeft een nieuw design dat elke barbecueliefhebber geheid aanspreekt. De briketten hebben een unieke kussenvorm en een groot oppervlak, waardoor de briketten binnen twintig minuten gloeien. De hoge dichtheid is bovendien de sleutel tot het nieuwe recept van de Weber-briket: hierdoor gloeien de briketten tot wel drie uur lang. Perfect dus voor een prachtige grill-avond. De Weber-briket is bovendien 100% natuurlijk en vervaardigd uit afvalhout, waardoor de briketten met het FSC-certificaat bestempeld worden.De Weber-briketten zijn ook verkrijgbaar in een formaat van 8 kg.Weber-briket met revolutionair ontwerp100% natuurlijk (hout, zetmeel en water)FSC-gecertificeerdGloeit 3 uur langHoge dichtheid voor een lange en regelmatige brandtijd Hard oppervlak, waardoor minder stof vrijkomtAfmeting per briket: 6 x 5,5 cmGloeit binnen 20 minutenSchone, waterdichte en gemakkelijk te vervoeren verpakkingGewicht: 4 kg

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Houtskool 10kg

Barbecue brandstof > Houtskool

Big Green Egg houtskool 10 kgBig Green Egg is gespecialiseerd in houtskool. Deze 10 kg houtskoolzak is voorzien van grote stukken houtskool en dus niet van de kleine stukjes.Kleinere stukken worden namelijk slecht warm en ventileren niet. De Big Green Egg houtskool bestaat uit Noord-Amerikaanse houtsoorten als onder andere Eik en Hickory. Deze houtskoolblend is een van de beste die je je kan wensen en dat proef je ook zeker terug! Je hoeft ook maar weinig houtskool te gebruiken, omdat ze langer mee gaan. De werkelijke inhoud van de zak kan verschillen. Big green egg geeft op de zakken zelf aan dat het gewicht gemiddeld 9,07 kg per zak is. Dit kan dus per zak verschillen.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Houtskool 4,5 kg

Barbecue brandstof > Houtskool

Big Green Egg Houtskool 4,5 kg Met de Big Green Egg Houtskool ben je verzekerd van houtskool van de beste kwaliteit met een eco-vriendelijke achtergrond. De brokken geven weinig as af, zodat je maar weinig tijd kwijt bent met het opruimen achteraf. De grove stukken houtskool laten gemakkelijk zuurstof door, waardoor je Big Green Egg snel op gang komt. Big Green Egg houtskool is bovendien 100% natuurlijk, puur gemaakt van eiken- en walnoothout. Dit betekent dat je op je Big Green Egg barbecuegoed klaarmaakt zonder agressieve chemicaliën of geuren, maar met een heerlijke, echte barbecuesmaak. Houtskool 100% Natuurlijke Premium Houtskool 80% eikenhout, 20% walnoothout Gewicht: 4,5 kg

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1.5kg Hickory

Barbecue brandstof > Houtskool

Weber Houtblokjes Hickory 1,5 kg: Een sterke smaak aan je barbecuegerechten Roken is een van de grootste trends binnen de barbecuewereld, en dat is niet veranderlijk. Met weinig moeite geef je je gerechten een heerlijke rooksmaak, waarmee je direct een unieke maaltijd op tafel tovert. Weber Houtblokjes Hickory (naar een Amerikaanse bitternotenboom) geven een zeer sterke smaak aan je grillgoed, waardoor de houtblokjes het vooral goed doen bij rundvlees, wild, lam, varken en gevogelte. Vis, kaas en groenten kun je met de spek-rooksmaak van de Weber Houtblokjes Hickory beter vermijden. Voor een wat mildere smaak aan je grillgerechten ga je voor Weber Houtblokjes Apple,Cherry ofMesquite. Weber Houtblokjes Smaak: Hickory Intensiteit: Sterk Ideaal voor rundvlees, wild, lam, varken en gevogelte Gewicht: 1,5 kg

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtskool 3kg

Barbecue brandstof > Houtskool

Weber houtskool 3 kg Houtskool van Weber is snel heet en brand lang. Weber houtskool 3 kg heeft een hogere carbonisatie waardoor het houtskool langer brand. Binnen 15 minuten is het houtskool klaar voor gebruik. Weber houtskool is vervaardigd van FSC gecertificeerd hout. De inhoud van deze zak bevat 3 kg houtskool. Specificaties Houtskool Inhoud: 3 kg Binnen 15 min klaar voor gebruik

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Brikettenstarter

Barbecue-accessoires > Barbecue gereedschap

Houtskool- Brikettenstarter Met de Outdoorchef brikettenstarter wordt het nog makkelijker om uw barbecue briketten warm te krijgen. De schuine bovenkant van de houtskool-brikettenstarter vereenvoudigt het verwijderen van de gloeiende kolen/brigetten. Het hitteschild en de beide grepen garanderen veilig omschudden van de gloeiende houtskool in de barbecue. De buisvorm en de gaten in de houtskool-brikettenstarter zorgen voor een korte gloeitijd van 12 - 15 minuten. Dankzij de bijpassende sokkel voor de houtskool-brikettenstarter heb je nooit meer brandsporen of houtskool- en asresten op de ondergrond. Materiaal: Gecoat staal / kunststof Afmetingen (B x D x H): 26 cm x 30 cm x 37 cm Geschikt voor maximaal 1,5 kg Binnen 30 minuten gloeiend hete kolen Te gebruiken voor kolen en briketten Handgreep met hitteschild, veilig in gebruik

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Houtskooltang

Barbecue-accessoires > Barbecue gereedschap

Outdoorchef Houtskooltang: Handig en veilig De Outdoorchef Houtskooltang is speciaal vormgegeven met gekartelde randjes en puntjes zodat de houtskoolblokken en briketten goed in de grip komen. De houtskooltang heeft een lengte die een veilige afstand van de barbecue waarborgt en het daarbij ook gemakkelijk maakt om met een handschoen te gebruiken. Bovendien kun jij met één hand de blokkering van de tang bedienen.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtskoolrails Tweedelig

Barbecue-accessoires > Barbecueroosters

Weber Brikettenrails (per 2 stuks)Brikettenrails (per 2 geleverd) wordt gebruikt om de briketten aan de zijkant van de barbecuete houden. U kunt hierdoor m.b.v. de druipbakjes makkelijker indirect barbecuen. De brikettenrails houden bij het indirect barbecueën de briketten keurig vast aan de zijkant van de ketel. Bevestig de rails op het onderrooster en verplaats ze naar keus om de warmte precies daar te krijgen waar u wilt.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Apple Chuncks 2,27 kg

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Apple Chuncks 2,27 kg De Big Green Egg Apple Chuncks zorgt voor een natuurlijke zoetheid die mild genoeg is om te gebruiken bij vis, schelpdieren, varkensvlees en pluimvee. De Apple Chuck wordt gebruikt om individuele rookgeuren toe te voegen aan voedsel. Het is het beste om laag & langzaam koken, aangezien de grotere stukjes langer zullen smeulen. Dit is effectiever voor het eten en geeft een betere smaak.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Hickory Chuncks 2,27 kg

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Hickory Chuncks 2,27 kg De Big Green Egg Hickory Chuncks heeft een diepe rookgeur en is goed voor elk rood vlees vooral biefstuk of steaks. De Hickory Chuncks is ook uitstekend voor varkensvlees, hamburgers en worstjes. De Hickory Chuck wordt gebruikt om individuele rookgeuren toe te voegen aan voedsel. Het is het beste om laag & langzaam te koken, aangezien de grotere stukjes langer zullen smeulen. Dit is effectiever voor het eten en geeft een betere smaak.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Mesquit Chuncks 2,27 kg

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Mesquit Chuncks 2,27 kg De Big Green Egg Mesquit Chuncks is populair in de zuidelijke VS en heeft een heerlijke smaak. Het werkt goed met grotere stukken vlees. De Mesquit Chuck wordt gebruikt om individuele rookgeuren toe te voegen aan voedsel. Het is het beste om laag & langzaam te koken, aangezien de grotere stukjes langer zullen smeulen. Dit is effectiever voor het eten en geeft een betere smaak.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Rooksnippers Apple

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Rooksnippers Apple: Geeft jouw barbecuegerecht een frisse appelsmaak De Big Green Egg Rooksnippers Apple zorgen ervoor dat het door jou bereidde gerecht een lichte frisse appelsmaak krijgt. Week de houtsnippers 15 minuten voor het bereiden in een schaaltje water zodat deze niet gelijk verbranden en langer blijven roken en smeulen. Op deze manier krijgt het aroma de tijd om goed in het gerecht te trekken en geniet jij van een fruitige smaak. Rooksnippers Apple Geeft jouw gerecht een lichte appel rooksmaak

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Rooksnippers Cherry

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Rooksnippers Cherry: Voor vlees met een heerlijke cherry smaak Geef met de Big Green Egg Rooksnippers Cherry jouw gerecht een heerlijke cherry smaak mee. Wanneer je de houtsnippers 15 minuten voor het bereiden in een schaaltje water weekt verbranden ze niet gelijk en blijven ze langer roken. Op deze manier geef jij jouw wild, gevogelte en elk gewenst stuk vlees een milde en fruitige rooksmaak. Rooksnippers Cherry Geeft jouw gerecht een mildee cherry rooksmaak

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Rooksnippers Hickory

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Rooksnippers Hickory: Geef jouw gerecht een Hickory rooksmaak De Big Green Egg Rooksnippers Hickory bezorgen jouw favoriete gerecht een natuurlijke Hickory rooksmaak. Gebruik de rooksnippers van 100% naturel hout voor het bereiden van onder andere biefstuk, gevogelte, varkensvlees, lamsvlees, hamburgers en vis. Rooksnippers Hickory Voor een natuurlijke Hickory rooksmaak

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Rooksnippers Pecan

Barbecue-accessoires > Rookhout

Big Green Egg Rooksnippers Pecan: Voor een heerlijke Pecan rooksmaak Met de Big Green Egg Rooksnippers Pecan geef jij jouw gerechten een heerlijke natuurlijke Pecan rooksmaak. De rooksnippers zijn goed te gebruiken voor het bereiden van lamsvlees, varkensvlees, gevogelte, biefstuk, vis en hamburgers. Rooksnippers Pecan Voor een natuurlijke Pecan rooksmaak

Klik hier voor meer informatie

Smokewood Red Wine Chunks

Barbecue-accessoires > Rookhout

Smokewood Red Wine Chunks Smokewood Red Wine Chunks is afkomstig van wijn en port vaten die na ca. tien jaar niet meer gebruikt worden om wijn in te rijpen. Deze vaten zijn in de regel gemaakt van Amerikaans eiken maar ook van inlands eiken. Ook is dit hout verzadigd van diverse port- en wijn soorten en zit dus vol van deze aroma. Je kan deze mini blocks eenvoudig over de kolen strooien zonder eerst te weken in het water. Geef een heerlijke eigen smaak aan vlees, vis en groente.Dankzij Smokewood zal outdoor cooking nooit meer hetzelfde zijn. Rookhout Geschikt voor: gasbarbecue en houtskoolbarbecue Smaak: Red Wine Geschikt voor vlees, vis en groente Hoe werkt Smokewood op een gasbarbecue Op een gasbarbecue kunt uhet beste ten alle tijden eenrookdoos gebruiken.Plaats de rookdoos op dehitteverdelers onder hetrooster. Zet dan de branders op dehoogste stand, totdatrookontwikkeling ontstaat.Plaats het eten op hetrooster en zet debranders op low/medium. En tot slot sluit de deksel zodat dearoma's optimaal kunnen circuleren. Hoe werkt Smokewood op een houtskoolbarbecue Smokewood Rough Cut moet 30 minuten in een beetje water weken voordat u ze over de gloeiende kolen strooit. Smokewood Mini en MaxiBlocks kan je direct over degloeiende kolen strooien.Voor Smokewood Fine enMiddle gebruik je een Smokewood rookdoos. Je kan ook een zakje van dikaluminiumfolie vouwen. Plaats vervolgens het etenop het rooster. En tot slot sluit de deksel van debarbecue of rookovenzodat de aroma's optimaalkunnen circuleren.

Klik hier voor meer informatie

Smokewood Whiskey Chunks

Barbecue-accessoires > Rookhout

Smokewood Whiskey Chunks Smokewood Rookhout is een fantastisch product dat vervaardigd uit originele whiskey vaten van Amerikaans eikenhout. Het hout in deze verpakking heeft tot maar liefst 60 jaar lang haar smaak afgestaan aan 's werelds meest verfijnde Schotse Single Malt whiskeys en is daardoor verzadigd met de smaak van deze whiskey soorten! Het krachtige whiskey aroma van het Smokewood Rookhout zal een heerlijke smaak toevoegen aan uw vlees, vis of groenten! Dankzij Smokewood zal outdoor cooking nooitmeer hetzelfde zijn. Rookhout Geschikt voor: gasbarbecue en houtskoolbarbecue Smaak: Whiskey Geschikt voor vlees, vis en groente Hoe werkt Smokewood op een gasbarbecue Op een gasbarbecue kunt uhet beste ten alle tijden eenrookdoos gebruiken.Plaats de rookdoos op dehitteverdelers onder hetrooster. Zet dan de branders op dehoogste stand, totdatrookontwikkeling ontstaat.Plaats het eten op hetrooster en zet debranders op low/medium. En tot slot sluit de deksel zodat dearoma's optimaal kunnen circuleren. Hoe werkt Smokewood op een houtskoolbarbecue Smokewood Rough Cut moet 30 minuten in een beetje water weken voordat u ze over de gloeiende kolen strooit. Smokewood Mini en MaxiBlocks kan je direct over degloeiende kolen strooien.Voor Smokewood Fine enMiddle gebruik je een Smokewood rookdoos. Je kan ook een zakje van dikaluminiumfolie vouwen. Plaats vervolgens het etenop het rooster. En tot slot sluit de deksel van debarbecue of rookovenzodat de aroma's optimaalkunnen circuleren.

Klik hier voor meer informatie

Weber Cederhouten Rookplank Groot

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Cederhouten Rookplank groot - Voor een aromatische smaak! De Weber Cederhouten Rookplank geeft een heerlijke aromatische rooksmaak aan jouw barbecuegerechten! De Weber Rookplank van cederhout is ideaal voor het langzaam garen van jouw barbeque gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk stukje vis met een perfecte barbecue rooksmaak? De Weber Cederhouten Rookplanken dienen voor gebruik een nachtje in het water te liggen. Zo geniet je de volgende dag van een smakelijk BBQ aroma! Specificaties Rookplank Materiaal: cederhout

Klik hier voor meer informatie

Weber Cederhouten Rookplank Klein

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Cederhouten Rookplank klein - Voor een aromatische smaak! De Weber Cederhouten Rookplank geeft een heerlijke aromatische rooksmaak aan jouw barbecuegerechten! De Weber Rookplank van cederhout is ideaal voor het langzaam garen van jouw barbeque gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk stukje vis met een perfecte barbecue rooksmaak? De Weber Cederhouten Rookplanken dienen voor gebruik een nachtje in het water te liggen. Zo geniet je de volgende dag van een smakelijk BBQ aroma! Nu geproduceerd in een klein formaat zodat iedereen ze kan gebruiken op bijvoorbeeld een Weber Q100. Specificaties Rookplank Materiaal: cederhout

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1.5kg Mesquite

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtblokjes Mesquite 1,5 kg: Voor barbecuewaar met een heerlijk medium rooksmaak Op allerlei barbecues kun je een rookavontuur beginnen, van kogelbarbecue tot gasbarbecue. Deze Weber Firespice Houtblokjes zijn ideaal voor het low & slow roken van verschillende gerechten, waarbij Weber Houtblokjes Mesquite specifiek een medium mesquiteboomsmaak geven aan je rundvlees, wild, lam en varken. Deze smaak is minder geschikt voor mildere gerechten zoals gevogelde, vis en groenten. Voor een andere unieke smaak aan je grillgerechten ga je voor Weber Houtblokjes Apple,Cherry ofHickory. Weber Houtblokjes Smaak: Mesquite Intensiteit: Medium Ideaal voor rundvlees, wild, lam, en varken Gewicht: 1,5 kg

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0.7 kg apple

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers 0,7 kg Apple: Voor een heerlijke appel aromaMet de Weber Houtsnippers 0,7 kg Apple maak jij je gerechten nog smaakvoller met het aroma van rookhout. Wanneer jij de rooksnippers in water laat weken en ze op de briketten of de hiervoor bestemde smoker in jouw Weber gasbarbecue legt, geven de Apple houtsnippers een lichtzoete smaak af. Dit is heerlijk voor onder andere varkensvlees en gevogelte.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0.7 kg hickory

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers 0,7 kg Hickory: Voor een heerlijke aroma van rookhout Deze Weber Houtsnippers 0,7 kg Hickory geven een spek-rooksmaak af die heel geschikt is voor varkensvlees, spareribs, ham, wild, vis en gevogelte. Kortom, hiermee heb jij houtsnippers voor veelzijdig gebruik! Je legt de houtsnippers op de briketten of je legt ze in de hiervoor bestemde smoker in jouw Weber gasbarbecue, na deze in water te hebben laten geweekt. Geniet met de Hickory houtsnippers van jouw extra smaakvol bereide voedsel!

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0.7 kg mesquite

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers 0,7 kg Mesquite: Geeft jouw gerecht extra aromaOm jouw gerechten te voorzien van een heerlijk aroma van rookhout, maak jij gebruik van de Weber Houtsnippers 0,7 kg Mesquite. De Mesquite houtsnippers geven een lichtere aroma af dan de Hickory houtsnippers. Wanneer jij deze houtsnippers laat weken in water en ze daarna op de briketten legt, of ze in de speciale smoker in jouw Weber gasbarbecue gebruikt, smaken jouw bereidde rund, gevogelte, varken en groenten nog beter!

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0.7 kg whiskey oak

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers 0,7 kg Whiskey oak: Geef jouw gerechten een aroma van Whiskey Geef jouw barbecuegerechten een heerlijke whiskey smaak met de Weber Houtsnippers 0,7 kg Whiskey oak! Deze houtsnippers zijn vervaardigd van echte originele houten whiskeyvaten waarin Amerikaanse whiskey wordt gerijpt. Jouw bereidde voedsel wordt voorzien van deze heerlijke aroma wanneer jij de rooksnippers eerst in water laat weken en ze daarna op de briketten legt, of ze gebruikt in de speciale smoker die hiervoor bestemd is in jouw Weber gasbarbecue.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Beef

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers BeefDeze speciale mix van houtsnippers is perfect voor het roken van je rundvlees. De houtsnippers zijn een mengsel van notenbomen-, fruitbomen- en loofbomenhout. Dit zorgt voor een extra kruidige en intense rooksmaak. Zo is je stuk vlees net iets specialer.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Pork

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers PorkDe Weber Houtsnippers Pork geven je varkens vlees een heerlijke zoete medium rook smaakt. De Weber Houtsnippers Pork bestaan uit hout chips van fruitboom- en loofboomhout. Deze speciale mix van houtsnippers geven je varkens vlees een net iets intensere smaak.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Seafood

Barbecue-accessoires > Rookhout

Weber Houtsnippers SeafoodEen heerlijk visje roken op de barbecue met de Weber Houtsnippers Seafood. Deze houtsnippers zijn een mix van loofbomen- en fruitbomenhout. De Weber Houtsnippers Seafood geven een fruitige en milde rook smaak aan je vis en zeevruchten. Varieer eindeloos met verschillende soorten vis en zet een heerlijk visje op tafel.

Klik hier voor meer informatie

AccessoiresAanmaken / Garden Grill / Barbecue briketten - 3.0 KG

Barbecue briketten Hoogwaardige kwaliteitsbriketten van het merk Garden Grill. Ideaal voor een langdurige verbranding in uw barbecue. Keuze uit de volgende verpakkingen: 3.0 KG 5.0 KG...

Klik hier voor meer informatie

AccessoiresAanmaken / Garden Grill / Barbecue briketten - 5.0 KG

Barbecue briketten Hoogwaardige kwaliteitsbriketten van het merk Garden Grill. Ideaal voor een langdurige verbranding in uw barbecue. Keuze uit de volgende verpakkingen: 3.0 KG 5.0 KG...

Klik hier voor meer informatie

AccessoiresAanmaken / Garden Grill / Barbecue houtskool

Barbecue houtskool Hoogwaardige kwaliteits houtskool voor gebruik in een houtskool bbq. Het houtskool bestaat uit een combinatie van hard en zachthout, waardoor het snel warm is en langdurig in gebruik. Verpakt per 2 kilogram. Specificacties: Inhoud:...

Klik hier voor meer informatie

AccessoiresAanmaken / Garden Grill / BBQ Lavastenen

BBQ Lavastenen Lavastenen doos a 3 kg....

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Grilltabs 3-Pack / Barbecook / Barbecue Accessoires / Houtskool & Briketten /

De Barbecook Grilltabs 3-Pack is een navulling voor de Barbecook Joya Tafelbarbecue. Met de grilltabs maak je de barbecue eenvoudig, handig en snel aan. Eén navulling is geschikt voor minimaal 1 uur lekker grillen. Het pakket bevat drie navullingen.

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Korte Blaasbalg / Barbecook / Barbecue Accessoires / Houtskool & Briketten / Zwart

De Barbecook Korte Blaasbalg, een klassieker in een nieuw jasje gestoken! Een traditionele, maar nog steeds zeer effectieve manier om het vuur aan te wakkeren. Pomp lucht door de blaasbalg en het vuur zal oplaaien.

Klik hier voor meer informatie

Campingaz CM Houtskool Houder / Campingaz / Barbecue Accessoires / Houtskool & Briketten / Zilver

Transformeer een gasbarbecue in een houtskoolbarbecue met de Charcoal Bucket van Campingaz. Plaats houtskool in deze gietijzeren pan en voeg de heerlijke rooksmaak van houtskool toe aan je favoriete gerechten. Een unieke smaaksensatie!

Klik hier voor meer informatie

Lokkii Briketten voor Cobb barbecues 18 stuks / Lokkii / Barbecue Accessoires / Houtskool & Briketten /

Met de Lokkii Barbecue Briketten steek je Cobb-achtige barbecues snel en veilig binnen 15 minuten aan. Er is geen brikettenstarter of aanmaakmiddel meer nodig. Gebruik één Lokkii briket voor 2 personen en geniet van de echte barbecuesmaak.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Houtskool Tang / Outdoorchef / Barbecue Accessoires / Houtskool & Briketten / Zwart

Met de Houtskool Tang van Outdoorchef verplaats je gemakkelijk de kooltjes. Deze tang is erg lang, gemakkelijk te bedienen en compact op te bergen. Een onmisbare accessoire bij iedere houtskoolbarbecue!

Klik hier voor meer informatie

Weber Premium Express Houtskool 3 KG

Accessoires, Overige > Weber / Weber

Deze uitgebalanceerde mix van drie soorten hout werkt snel, efficient en staat garant voor snelle barbecueresultaten. Minder stof, roet en vonken - optimaal voor barbecueen

Klik hier voor meer informatie

Weber Premium Express Houtskool 5 KG

Accessoires, Overige > Weber / Weber

Deze uitgebalanceerde mix van drie soorten hout werkt snel, efficient en staat garant voor snelle barbecueresultaten. Minder stof, roet en vonken - optimaal voor barbecueen

Klik hier voor meer informatie

Weber Beech houtsnippers 1,3 kg

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Houtsnippers geven uw eten net even iets nieuws en bijzonders. De snippers kunt u gebruiken om rook te ontwikkelen onder de kap van de barbecue waardoor de smaken uit het hout

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1,5 kg, Apple

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Weber houtblokjes zijn ideaal voor low & slow roken.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1,5 kg, Cherry

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Weber houtblokjes zijn ideaal voor low & slow roken.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1,5 kg, Hickory

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Weber houtblokjes zijn ideaal voor low & slow roken.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtblokjes 1,5 kg, Mesquite

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Weber houtblokjes zijn ideaal voor low & slow roken.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Apple

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Apple houtsnippers geven een lichtzoete smaak af die zeer geschikt is voor gevogelte en varkensvlees.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Beech

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Beech houtsnippers geven een milde rooksmaak af die zeer geschikt is voor het roken van vis, maar ook voor diverse soorten vlees.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Cherry

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Cherry houtsnippers geven een lichtzoete en fruitige smaak af die zeer geschikt is voor gevogelte en varkensvlees.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Hickory

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Hickory houtsnippers geven een spek-rooksmaak af die zeer geschikt is voor ham, varkensvlees, spareribs, wild, vis en gevogelte.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Mesquite

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Mesquite houtsnippers geven lichtere smaak af dan Hickory. De smaak is zeer geschikt voor rund, varken, gevogelte en groenten.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Pecan

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Pecan houtsnippers geven een scherpe smaak af die zeer geschikt is voor gevogelte en varkensvlees.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers 0,7 kg, Whiskey Oak

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Whiskey houtsnippers zijn vervaardigd van echte originele houten whiskey vaten, waarin Amerikaanse whiskey wordt gerijpt.

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Beef Wood Chips Blend

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Geef uw rundvleesgerechten extra smaak met deze houtsnippers! Deze melange voor het roken van rundvlees is een speciaal mengsel van houtsnippers van noten-, loof- en

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Pork Wood Chips Blend

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Geef uw varkensvleesgerechten extra smaak met deze houtsnippers! Deze melange is een mengsel van houtsnippers van loof- en fruitbomenhout waardoor de perfecte, zoete rooksmaak

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtsnippers Seafood Wood Chips Blend

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Geef uw visgerechten extra smaak met deze houtsnippers! Deze melange is een mengsel van houtsnippers van loof- en fruitbomenhout waardoor de perfecte, fruitige rooksmaak wordt

Klik hier voor meer informatie

Weber Whiskey houtsnippers 1,3 kg

Accessoires, Rookaccessoires > Weber / Weber

Houtsnippers geven uw eten net even iets nieuws en bijzonders. De snippers kunt u gebruiken om rook te ontwikkelen onder de kap van de barbecue waardoor de smaken uit het hout

Klik hier voor meer informatie

Weber Aanmaakblokjes 24 stuks, wit

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Weber Aanmaakblokjes 24 stuks, wit. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Weber Aanmaakblokjes 24 stuks, wit, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Briketten 4 kg

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Briketten 4 kg. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Briketten 4 kg, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblokjes 48 stuks bruin ecologisch

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblokjes 48 stuks bruin ecologisch. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblokjes 48 stuks bruin ecologisch, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Smoking dust beech

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Smoking dust beech. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Smoking dust beech, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg apple

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg apple. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg apple, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg beech

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg beech. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg beech, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg cherry

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg cherry. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg cherry, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg hickory

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg hickory. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg hickory, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg mesquite

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg mesquite. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg mesquite, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg pecan

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg pecan. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg pecan, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnippers 0,7 kg whiskey oak

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnippers 0,7 kg whiskey oak. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnippers 0,7 kg whiskey oak, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnipper melange 0.7 kg Beef Wood chips blend

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnipper melange 0.7 kg Beef Wood chips blend. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnipper melange 0.7 kg Beef Wood chips blend, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnipper melange 0.7 kg Pork Wood chips blend

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnipper melange 0.7 kg Pork Wood chips blend. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnipper melange 0.7 kg Pork Wood chips blend, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtsnipper melange 0.7 kg Seafood Wood chips blend

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtsnipper melange 0.7 kg Seafood Wood chips blend. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtsnipper melange 0.7 kg Seafood Wood chips blend, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtskool 3 kg

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtskool 3 kg. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtskool 3 kg, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtskool 5 kg

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtskool 5 kg. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtskool 5 kg, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Weber Houtskoolrails

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Weber Houtskoolrails. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Weber Houtskoolrails, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Weber Char basket houtskoolhouders

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Weber Char basket houtskoolhouders. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Weber Char basket houtskoolhouders, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

BBQ ACCY, LAVA ROCKS

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. BBQ ACCY, LAVA ROCKS. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. BBQ ACCY, LAVA ROCKS, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblokjes 72

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblokjes 72. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblokjes 72, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Rookmot hickory

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Barbecook Rookmot hickory. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Barbecook Rookmot hickory, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Rookmot mesquite

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Barbecook Rookmot mesquite. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Barbecook Rookmot mesquite, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Barbecook grilltabs

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Barbecook grilltabs. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Barbecook grilltabs, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Houtskool 1400 gram Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Houtskool 1400 gram Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Houtskool 1400 gram Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblok folie 84 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblok folie 84 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblok folie 84 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblok bruin 192 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblok bruin 192 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblok bruin 192 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaak houtwol 60 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaak houtwol 60 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaak houtwol 60 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaak houtwol 25 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaak houtwol 25 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaak houtwol 25 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Ovengedroogd haardhout Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Ovengedroogd haardhout Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Ovengedroogd haardhout Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakhout fsc 22 liter Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakhout fsc 22 liter Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakhout fsc 22 liter Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblok folie 28 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblok folie 28 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblok folie 28 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Aanmaakblok bruin 72 stuks Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Aanmaakblok bruin 72 stuks Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Aanmaakblok bruin 72 stuks Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Lavastenen emmer 4500 gram Fire Up

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Lavastenen emmer 4500 gram Fire Up. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Lavastenen emmer 4500 gram Fire Up, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Maestro pallet briketten 8kg 94 zakken

Hout, Kolen & Starters /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Maestro pallet briketten 8kg 94 zakken. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Maestro pallet briketten 8kg 94 zakken, uit het assortiment hout, kolen & starters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

 

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo