Home
BBQ - Inbouw Barbecues

 

Boretti Ibrido TOP

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Boretti Ibrido Top: Inbouw houtskool/gas barbecue Met de Boretti Ibrido Top kun je zelf kiezen of je zin hebt om op houtskool of op gas te koken.De Boretti Ibrido Top is een gasbarbecue met in totaal 5 krachtige branders, en een houtskoolgedeelte van 22,5 x 44 cm. Deze buitenkeuken is ideaal om in- of op te bouwen in een bestaande of nieuwe outdoor kitchen. Ook heeft de Borettti verlichting in het kookgedeelte zodat je ook nog kunt grillen als het al wat donkerder wordt. De Ibrido Top heeft twee grillroosters en ťťn bakplaat, alle drie van gietijzer voor een gelijke garing. De achterbrander beschikt over een infrarood brander voor extra garing en zo ben je verzekerd van een daverend barbecuesucces. Houtskool/gasbarbecue Afmetingen kookoppervlak: 70 x 44 cm Aantal hoofdbranders: 3 Zijbrander: 1 Infrarood achterbrander Elektrische ontsteking Warmhoudrek GeÔntegreerde thermometer Gasdrukregelaar Verlichting in het kookgedeelte Inbouwkeuken Gewicht: 85 kg Afmetingen (B x H x D): 118 x 59 x 68 cm Garantie: 2 jaar Online vlees bestellen Gas en houtskool Wat de Boretti Ibrido Top zo uniek maakt is de mogelijkheid om zowel op gas als op kolen te barbecueŽn. Soms heb je zin in die authentieke rooksmaak van een kolenbarbecue, en soms wil je gewoon niet te moeilijk doen en genieten van een snelle maaltijd. Het kan allemaal met deze complete buitenkeuken. Lange zomeravonden Met de Ibrido Top kun je genieten van lange zomeravonden buiten, ook als het al donker wordt. In de regelknoppen en boven het kookoppervlak zit verlichting zodat jij nog gewoon kunt zien wat je aan het maken bent. Infrarood brander Je kunt nu jouw vlees perfect dichtschroeien met behulp van de infrarood achterbrander. Hiermee kun je in korte tijd extreme hitte creŽren zodat jouw vlees al zijn sappen en malsheid behoud. Maar ook uitermate geschikt voor het langzaam garen van een groot stuk vlees of een kippetje aan het spit door intens doordringen van de hitte. Prachtig design Niet alleen is de Boretti Ibrido Top een hele functionele buitenkeuken, hij staat dankzij het strakke Italiaanse design prachtig in elke tuin of terras. Hij is makkelijk op en in te bouwen en hij is veelzijdig te gebruiken door middel van een bakplaat, twee grillroosters en optioneel een spit. Vier de zomer met heerlijke culinaire hoogstandjes.

Klik hier voor meer informatie

Boretti Ligorio TOP

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Boretti Ligorio TOP: Voor de echte barbecueliefhebberMet de Boretti Ligorio Top heb je een ideale barbecue voor je nieuwe- of bestaande buitenkeuken. Deze robuuste stoere barbecue beschikt over maar liefst in totaal zes branders, en hiermee kun je eindeloos variŽren en de meest uiteenlopende gerechten bereiden voor al jouw vrienden en familie. Met drie krachtige infrarood branders creŽer je in korte tijd veel hitte om jouw stukje vlees snel dicht te schroeien, terwijl je op de zijbrander je sauzen en soepen warm kan houden. Als het wat schemerig wordt maar je wilt nog niet stoppen met grillen is dat geen probleem dankzij de verlichting op het kookvlak en in de regelknoppen. Je kan tot laat op de avond genieten van de heerlijkste gerechten en goed gezelschap!GasbarbecueAantal branders: 6Inclusief zijbrandersDeksel van RVSGeÔntegreerde thermometer in deksel1 gietijzeren bakplaat, 2 gietijzeren grillroostersOppervlakte grillrooster: 70 x 44 cm Afmetingen (H x B x D): 122 x 125 x 60 cmVerlichting in de knoppen en boven kookgedeelteIn- of opbouw barbecueInfrarood zij-, achter- en bodembranderGasdrukregelaarElektrische ontstekingGarantieperiode: 2 jaar Ideale buitenkeukenMet de Boretti Ligorio heb je binnen een mum van tijd de ideale buitenkeuken voor je bestaande of nieuwe ombouw. Deze gasbarbecue leent zich uitstekend voor koken voor grote gezelschappen en garandeert een heerlijke barbecueavondInfraroodDe Boretti Langorio beschikt over drie branders met infrarood-functie. Op deze branders kun je in korte tijd extreme hitte opwekken voor het dichtschroeien van jouw steak. Ook kun je snel water koken voor je aardappels of eitjes. OvenAls je een groot stuk vlees langzaam wilt garen zoals Pulled Pork, dan is dat geen probleem met de Boretti Ligorio Top. Met het deksel gesloten creŽer je een heteluchtoven die de warmte perfect circuleert en zo zorgt voor een langzame garing en perfect mals vlees. Vleessappen blijven behouden en jouw gerecht krijgt een heerlijke smaak.Altijd perfecte garingDoor de poreuze gietijzeren grillroosters wordt warmte geleidelijk verdeeld over het gehele rooster, en zo zorgt het rooster voor een regelmatige garing van jouw vis, kip of vlees. Dankzij de geÔntegreerde thermometer in de RVS kap van de Ligorio Top weet je precies de temperatuur van de barbecue.

Klik hier voor meer informatie

Boretti Ligorio TOP Aardgas

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Boretti Ligorio TOP Aardgas: Voor de echte barbecueliefhebberMet de Boretti Ligorio Top heb je een ideale barbecue voor je nieuwe- of bestaande buitenkeuken. Deze robuuste stoere barbecue beschikt over maar liefst in totaal zes branders, en hiermee kun je eindeloos variŽren en de meest uiteenlopende gerechten bereiden voor al jouw vrienden en familie. Met drie krachtige infrarood branders creŽer je in korte tijd veel hitte om jouw stukje vlees snel dicht te schroeien, terwijl je op de zijbrander je sauzen en soepen warm kan houden. Als het wat schemerig wordt maar je wilt nog niet stoppen met grillen is dat geen probleem dankzij de verlichting op het kookvlak. Je kan tot laat op de avond genieten van de heerlijkste gerechten en goed gezelschap!GasbarbecueAantal branders: 6Inclusief zijbrandersDeksel van RVSGeÔntegreerde thermometer in deksel1 gietijzeren bakplaat, 2 gietijzeren grillroostersOppervlakte grillrooster: 70 x 44 cm Afmetingen (H x B x D): 122 x 125 x 60 cmVerlichting boven kookgedeelteIn- of opbouw barbecueInfrarood zij-, achter- en bodembranderGasdrukregelaarElektrische ontstekingGarantieperiode: 2 jaar Ideale buitenkeukenMet de Boretti Ligorio heb je binnen een mum van tijd de ideale buitenkeuken voor je bestaande of nieuwe ombouw. Deze gasbarbecue leent zich uitstekend voor koken voor grote gezelschappen en garandeert een heerlijke barbecueavondInfraroodDe Boretti Langorio beschikt over drie branders met infrarood-functie. Op deze branders kun je in korte tijd extreme hitte opwekken voor het dichtschroeien van jouw steak. Ook kun je snel water koken voor je aardappels of eitjes. OvenAls je een groot stuk vlees langzaam wilt garen zoals Pulled Pork, dan is dat geen probleem met de Boretti Ligorio Top. Met het deksel gesloten creŽer je een heteluchtoven die de warmte perfect circuleert en zo zorgt voor een langzame garing en perfect mals vlees. Vleessappen blijven behouden en jouw gerecht krijgt een heerlijke smaak.Altijd perfecte garingDoor de poreuze gietijzeren grillroosters wordt warmte geleidelijk verdeeld over het gehele rooster, en zo zorgt het rooster voor een regelmatige garing van jouw vis, kip of vlees. Dankzij de geÔntegreerde thermometer in de RVS kap van de Ligorio Top weet je precies de temperatuur van de barbecue.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Meridian Built In 3 Branders

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Cadac Meridian Built In 3B: Veelzijdige inbouwbarbecue met meerdere kookoppervlakkenDe stijlvolle Cadac Meridian Built In 3B is een aanwinst. Deze inbouwbarbecue heeft drie branders die er snel voor zorgen dat het gerecht op het rooster kan. Dankzij het Cadac Modular system is het mogelijk om meerdere typen kookoppervlak te gebruiken. Dus niet alleen gegrilde gerechten, maar ook vlees van de teppanyaki-plaat, de stenen bakplaat of uit de braadslede kunnen staan op het menu met de Cadac Meridian Built In 3B.Gasbarbecue (inbouw)Vermogen: 9,6 kWGrilloppervlak: 48,0 x 64,5 cmAfmetingen: 72,0 x 58,0 x 57,0 cm (B x D x H)3 RVS-branders GeÔntegreerde thermometerIncl. dekselIncl. twee grillroosters en bakplaat2 jaar garantie Snelle brandersDe Cadac inbouw Meridian 3 brander is super snel opgewarmd. Ontsteek de branders met een druk op de knop en de barbecue wordt warm. De branders zijn gelijkmatig verdeeld over het kookoppervlak, waardoor je overal een goede temperatuur krijgt. Handig: doordat de barbecue een deksel heeft kun je er ook gerechten op garen.Meerdere kookoppervlakkenMet de Cadac Meridian Built In 3B zit je niet aan ťťn grillrooster vast. Je kunt verschillende kookoppervlakken gebruiken, zodat je gerechten altijd gaart zoals je op dat moment wilt. Er worden standaard twee grillroosters en een bakplaat meegeleverd, maar ook extra accessoires zijn te koop. Snel schoonmakenDe schoonmaak van de Cadac Meridian Built In 3B is een super hygiŽnisch klusje. Het vet uit gerechten wordt via afvoerkanalen naar de opvangbak geleid. Ook de gladde binnenkant van de barbecue kun je snel schoon krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Meridian Built In 4 branders

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Cadac Meridian Built In 4B: Inbouwbarbecue met verschillende kookoppervlakkenDe Cadac Meridian Built In 4B is een stijlvolle inbouwbarbecue. Met zijn vier branders warmt hij razendsnel op. Het Modular System van Cadac maakt het mogelijk om je barbecueset uit te breiden met andere kookoppervlakken. Zo kun je naast 'standaard' grillen bijvoorbeeld ook bakken op een teppanyakiplaat of stenen bakplaat, maar ook in een braadslede. De Cadac Meridian Built in 4B zorgt voor een veelzijdige maaltijd. Het model word standaard geleverd met een witte slang, deze is voor de franse markt en niet geschikt om in Nederland te gebruiken. Wij raden u aan om los een drukregelaar en slang bij te bestellen. Gasbarbecue (inbouw) Grilloppervlak: 48,0 x 80,0 cm Afmetingen: 87,0 x 58,0 x 57,0 cm (B x D x H) 4 RVS-branders GeÔntegreerd thermostaat Incl. deksel Incl. drie grillroosters en bakplaat 2 jaar garantie Razendsnel warm De vier branders van de Cadac inbouw Meridian 4B warmen op met slechts ťťn druk op de ontstekingsknop. Doordat ze gelijkmatig verdeeld zijn over het oppervlak komt de warmte overal. Je houdt de temperatuur makkelijk bij, op de ingebouwde thermometer op het deksel. Dankzij dit deksel kun je ook eenvoudig gerechten garen. Diverse kookoppervlakken Standaard worden met de Cadac Meridian Built In 4B grillroosters en een bakplaat geleverd. Maar er is meer mogelijk dankzij het Cadac Modular System! Schaf verschillende kookoppervlakken aan en breid je barbecueskills uit. Zo bak/braad/kook je precies op de manier waarop jij wilt. Eenvoudige schoonmaak Het schoonmaken van een barbecue is niet iedereen's favoriete klusje, maar super simpel op de Cadac Meridian Built In 4B. Doordat het vet via het afvoerkanaal naar een opvangbak wordt geleid kun je dit eenvoudig verwijderen. Ook de binnenkant van de barbecue krijg je snel schoon dankzij het gladde RVS-materiaal.

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Elite Built-In

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Grandhall Elite Built-In: De ideale RVS buitenkeuken die je inbouwt waar je wiltMet de Grandhall Elite GT 4 Built-In gasbarbecue waan jij je een echte grillmeester. Deze buitenkeuken die je makkelijk in kunt bouwen beschikt over drie krachtige RVS branders, een sear brander voor het snel dichtschroeien van jouw steaks en een infrarood achterbrander speciaal voor een kippetje aan het spit. Dankzij het grote kookoppervlak kun jij voor al jouw gasten heerlijke gerechten maken. In de deksel zit een thermometer zodat je precies de juiste omgevingstemperatuur voor het grillen hebt, en deze Grandhall Elite GT 4 kun je makkelijk inbouwen in je tuinmeubilair. Ook beschikt deze barbecue over een groot rek waar jij je gerechten op warm houd terwijl je je vlees grilt. Maak gezonde complete maaltijden en geniet van heerlijke barbecueavondjes. Inbouw buitenkeuken Grilloppervlak: 80 x 44,8 cm 3 geŽmailleerde gietijzeren roosters en 1 geŽmailleerde gietijzeren bakplaat Elektronische drukknopontsteking 3 RVS branders Vermogen: 12,6 kW Sear brander (2,5 kW) Infrarood achterbrander (3,2 kW) Warmhoudrek Thermometer Afmetingen (B x H x D): 87,5 x 50,2 x 65,4 cm Online vlees bestellen De built-in voor al je gerechten Met de Grandhall Elite GT 4 kun je zoveel meer maken dan alleen een stukje vlees of vis. Op de gietijzeren bakplaat kun je je groenten en aardappelen bakken, en je broodjes bak je mee op het warmhoudrek. Ook eieren, pannenkoeken en natuurlijk vlees, kip, vis en schaaldieren zijn geen probleem. Verras je visite met de meest uiteenlopende gevarieerde gerechten. Sear Station De Grandhall Elite beschikt over een sear station. Deze brander kan in korte tijd een enorme hitte genereren zodat jij je biefstuk in een mum van tijd hebt dichtgeschroeid. Alle sappen een dus ook de smaak blijft op deze manier behouden. Je hebt elke keer weer een perfect gegaard stukje vlees.

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Elite G4 Built-in

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Grandhall Elite G4 Built-in: de ideale RVS buitenkeuken die je inbouwt waar je wiltMet de Grandhall Elite G4 Built-In gasbarbecue waan jij je een echte grillmeester. Deze inbouwbarbecue beschikt over vier krachtige RVS branders en een infrarood achterbrander, speciaal voor het garen van een kippetje aan het spit. Dankzij het grote kookoppervlak kun jij voor al jouw gasten heerlijke gerechten maken. In de deksel zit een thermometer zodat je precies de juiste omgevingstemperatuur voor het grillen hebt. Ook beschikt deze barbecue over een groot warmhoudrek waar jij je gerechten op warm houd terwijl je je vlees grilt. De barbecue is volledig uitgevoerd in roestvrijstaal (RVS) en is een plaatje om te zien.Inbouw buitenkeukenKookoppervlak: 80 x 44,8 cm3 RVS grillroosters1 gietijzeren bakplaatElektronische drukknopontstekingVolledig roestvrijstaal (RVS) 4 RVS brandersInfrarood achterbranderWarmhoudrekThermometerVerwijderbare vetopvanglade De Built-in BBQ voor al je gerechtenMet de Grandhall Elite G4 kun je zoveel meer maken dan alleen een stukje vlees of vis. Op de gietijzeren bakplaat kun je je groenten en aardappelen bakken, en je broodjes bak je mee op het warmhoudrek. Ook eieren, pannenkoeken en natuurlijk vlees, kip, vis en schaaldieren zijn geen probleem. Verras je visite met de meest uiteenlopende gevarieerde gerechten. Infraroodbrander van Grandhall De Elite Built-in heeft een infrarood achterbrander. Met deze brander kun je grote stukken vlees heel langzaam laten garen. Ook kun je een spit bevestigen om kip te bereiden. Door de hittestraling van de infraroodbrander krijg je gelijkmatig gegaard vlees dat al zijn smaak behoudt. GebruiksgemakDe Grandhall Elite G4 kun je snel en simpel inbouwen in jouw tuinmeubel. CreŽer de ruimte die je nodig hebt en plaats de barbecue in het meubel. Schoonmaken is ook snel gebeurd, vet wordt opgevangen in een opvangbakje dat je kunt verwijderen aan de voorkant van de barbecue.

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Maxim GTI 4 Built In

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Grandhall Maxim GTI 4 Built-in: Inbouwmodel met Integrill en 3 RVS brandersMet de Grandhall Maxim GTI 4 Built-in heb je een gasbarbecue met een kookoppervlak van 80 x 44 cm. Van de built-in kan je een complete Island Set maken door de Maxim Island elementen. De barbecue is voorzien van het nieuwe Integrill-grillrooster dat ervoor zorgt dat je geen last hebt van oplaaiende vlammen en geen warmteverlies hebt. De Maxim Built-in is eenvoudigschoon te maken doordat je de gegalvaniseerde vetopvanglade aan de voorzijde makkelijk kan uitschuiven waardoor je de vetten en vleessappen ook verwijdert. Gasbarbecue Inbouwmodel Kookoppervlak 80 x 44 cm 2 geŽmailleerde gietijzeren grillroosters 1 geŽmailleerde gietijzeren bakplaat 3 RVS branders Sear brander Infrarood achterbrander Integrill-technologie Elektrische drukknopontsteking Warmhoudrek Gegalvaniseerde vetopvanglade Thermometer Met Maxim Island elementen maak je Island Set Online vlees bestellen Geen last meer van oplaaiende vlammen Niets is vervelender dan aangebrand vlees op de barbecue door oplaaiende vlammen. Het nieuwe design van de grillrooster voorkomt dat vet en vleessappen direct op de brander kan vallen. Dankzij Integrill geen oplaaiende vlammen meer, geen warmteverlies, gelijkmatige warmtverdeling en 15% efficiŽnter koken. Maxim Built-in Met een kookoppervlak van 80 x 44 cm kook jij voor je familie en vrienden een heerlijk gerecht. Je kan de Maxim Built-in tot een complete Island set maken door de Maxim Island elementen. Dan wordt de built-in opeens een ware buitenkeuken!

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Premium G3 Built-in

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Grandhall Premium G3 Built-in: met 2 grillroosters en 1 bakplaatDeze Premium G3 Built-in gasbarbecue van Grandhall is voorzien van een kookoppervlak van 60 x 45 cm. Het meegeleverde warmhoudrek zorgt voor een nog groter oppervlak, omdat je ook gerechten op het rek kunt leggen en deze langzaam kunt garen. Maak heerlijke, verschillende gerechten klaar voor je familie met deze krachtige inbouwbarbecue. De barbecue is eenvoudig in te bouwen in je zelfgemaakte droomkeuken. De BBQ is gemakkelijk schoon te maken dankzij het nieuwe vetopvangsysteem. De vetopvanglade zit aan de voorkant en is eenvoudig uit de barbecue te halen, ook als de Premium G3 is ingebouwd. Gasbarbecue (inbouw)Kookoppervlak 60 x 45 cm2 gietijzeren grillroosters1 gietijzeren bakplaatElektrische drukknopontsteking 3 brandersWarmhoudrekThermometerIngebouwde vetopvanglade Grandhall Premium G3 Built-inMet de Premium G3 Built-in heb je een eenvoudige inbouwgasbarbecue. Hij is voorzien van twee gietijzeren grillrooster en ťťn gietijzeren bakplaat. Zo kan je twee verschillende roosters op je barbecue kwijt, om verschillende gerechten klaar te maken. De drie branders zijn eenvoudig in te schakelen dankzij de elektrische drukknopontsteking. Binnen enkele minuten ben jij heerlijk aan het BBQ'en!

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Premium GT 3 Built In

Alle barbecues > Inbouw barbecue

Grandhall Premium GT3 Built-in: met 2 grillroosters en 1 bakplaatDeze Premium GT3 Built-in gasbarbecue van Grandhall is voorzien van een kookoppervlak van 60 x 44 cm en met de warmhoudrek breid je dezeoppervlak nog meer uit. Maak heerlijke, verschillende gerechten klaar voor je familie met deze inbouwbarbecue. Je kan van de Premium Built-inook een complete Island set maken door er Premium Island elementen aan toe te voegen. Gasbarbecue Kookoppervlak 60 x 44 cm 2 geemailleerde gietijzeren grillroosters 1 geemailleerde gietijzeren bakplaat Elektrische drukknopontsteking 3 branders Warmhoudrek Thermometer Gegalvaniseerd vetopvanglade Online vlees bestellen Premium Built-in Met de Premium GT3 Built-in heb je een eenvoudige inbouwgasbarbecue. Hij is voorzien van twee geŽmailleerde gietijzeren grillrooster van 44 x 19 cm en ťťn geŽmailleerde gietijzeren bakplaat van hetzelfde formaat. Zo kan je twee verschillende roosters op je barbecue kwijt, om verschillende gerechten klaar te maken. De drie branders zijn eenvoudig in te schakelen dankzij de elektrische drukknopontsteking. Binnen enkele minuten ben jij heerlijk aan het BBQ'en!

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / GrandHall / Grandhall Elite GTI Built-in buitenkeuken

Grandhall Elite GTI Built-in buitenkeuken RVS is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat zich uitstekend leent voor buitenkeukens. Het is makkelijk schoon te maken, gaat jarenlang mee en geeft een moderne touch aan het terras. Genoeg reden voor Gra...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / GrandHall / Grandhall Maxim Built-in buitenkeuken

Grandhall Maxim Built-in buitenkeuken De Grandhall Maxim Built-in buitenkeuken heeft een groot grilloppervlak van 80 x 44 cm. De Maxim built-in is vooral ontwikkeld om onder uw overkapping of op uw veranda een complete buitenkeuken te creŽren. M...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / GrandHall / Grandhall Premium GT Built-in gasbarbecue

Grandhall Premium GT Built-in gasbarbecue De Premium GT built-in gasbarbecue is voorzien van een groot kookoppervlak. Deze is voorzien van 1 geŽmailleerde warmhoudplaat en 2 geŽmailleerde roosters. De deuren en kap zijn voorzien van roestvr...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / Patton / Patron build-in 4-burner

Patron build-in 4-burner Deze complete inbouw unit met 4 branders heeft een 670 mm x 440 mm kookoppervlak met 2 grilroosters .De kap is van roestvrijstaal dubbelwandig met gietaluminium zijstukken in de kleur antraciet , rvs-handgreep en temperatuurm...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / Patton / Patron build-in Tap wash

Patron build-in Tap wash De Patron build-in tap wash unit is voorzien van spoelbak en kraan, compleet met koppeling en slang. Als inbouwmodule te combineren met Patron 4 build-in, Patron build-in Two burner en Patron build-in Top marble. Ke...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / Patton / Patron build-in Top marble

Patron build-in Top marble De Patron build-in top marble unit is voorzien van een solide marmeren werkblad. Als inbouwmodule te combineren met Patron 4 build-in, Patron build-in Two burner en Patron build-in Tap wash. Kenmerken: Bovenzijde:...

Klik hier voor meer informatie

Inbouw barbecues / Patton / Patron build-in Two burner

Patron build-in Two burner De Patron build-in two burner is een kookunit voor het verhitten van pannen of een wok, hij is voorzien van 2 krachtige branders (totaal 8.9 Kw) met windscherm. Als inbouwmodule te combineren met Patron build-in 4-burn...

Klik hier voor meer informatie

Boretti Ibrido top

Gas BBQ, Inbouw BBQ > Boretti / Boretti

De Ibrido top is het allernieuwste inbouwmodel en een ware topper! Een gas BBQ met een matzwarte uitstraling waarmee u uw ideale buitenkeuken kunt creŽren die van alle

Klik hier voor meer informatie

Boretti Ligorio top

Gas BBQ, Inbouw BBQ > Boretti / Boretti

De Boretti Ligorio Top is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken. Deze barbecue leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling van uw

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo