Home
BBQ - Skottelbraai

 

Cadac Grill2braai / Cadac / Email / Grijs

Barbecues>Skottelbraai

De Cadac Grill2braai is compact en licht en biedt veel mogelijkheden. Deze skottelbraai wordt geleverd met bak- en grillplaat waardoor je heerlijk vlees, vis en groenten kunt bereiden. Met de meegeleverde draagtas zeer eenvoudig mee te nemen! Bestel Cadac Grill2braai online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Grillo Chef BBQ / Dome / Cadac / Staal / Zwart

Barbecues>Skottelbraai

Op de camping, in het park, bij vrienden of gewoon thuis: met de Cadac Grillogas BBQ/Dome grill je overal! Het barbecuerooster met GreenGrill coatin zorgt voor perfecte resultaten en is gemakkelijk schoon te maken. Inclusief pandrager en draagtassen! Bestel Cadac Grillo Chef BBQ / Dome online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 BBQ/Plancha / Cadac / Aluminium, Staal / Zwart

Barbecues>Skottelbraai

Op deze Cadac Carri Chef 2 BBQ/Plancha maak je thuis en op de camping de meest veelzijdige gerechten! Het meegeleverde rooster bestaat namelijk uit een barbecue rooster en bakplaat in ťťn. Zo kun je bakken en grillen op hetzelfde moment. Bestel Cadac Carri Chef 2 BBQ/Plancha online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Skottelbraai Paella Pan / Cadac / Kunststof, Staal / Blauw, Grijs

Barbecues>Skottelbraai

Zoals de naam van de Cadac Paella Braai al doet vermoeden is de Cadac Skottelbraai er nu ook met de populaire paella pan! De pan is ideaal voor het bereiden van een heerlijke paella, risotto of het (roer)bakken van vlees, vis of groenten. Bestel Cadac Skottelbraai Paella Pan online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Safari Chef 2 Lite / Cadac / Kunststof, Metaal / Zwart

Barbecues>Skottelbraai

Zet de lekkerste gerechten op tafel met de Cadac Safari Chef 2 Lite. Deze skottelbraai wordt geleverd met een BBQ rooster en pan en is dankzij zijn compact formaat perfect voor op de camping. De skottel werkt op een grote gasfles. Bestel Cadac Safari Chef 2 Lite online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Skottelbraai 2 / Cadac / Email / Grijs

Barbecues>Skottelbraai

De Cadac Skottelbraai vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika en is bijzonder populair door het gebruiksgemak! Maak de lekkerste gerechten van een gebakken eitje tot roerbakgerecht, van pannenkoeken tot een eenpansgerecht! Met lichtgewicht onderstel. Bestel Cadac Skottelbraai 2 online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel Combo / Cadac / RVS / Blauw, Grijs

Barbecues>Skottelbraai

De Carri Chef 2 bbq en skottel combo is de opvolger van de populaire Cadac Carri Chef Deluxe. Hij is een echte alleskunner en geschikt voor barbecueŽn, bakken, koken, roerbakken en meer! Set wordt geleverd met pandrager, bbq plaat, skottel en deksel. Bestel Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel Combo online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 Skottel / Cadac / / Blauw, Grijs

Barbecues>Skottelbraai

Bereid de lekkerste gerechten op deze Cadac Carri Chef 2 Skottel. Deze braai is prettig in gebruik door de krachtige brander met piŽzo ontsteking. Het oppervlak biedt vele kookmogelijkheden en is makkelijk te reinigen dankzij zijn gladde oppervlak. Bestel Cadac Carri Chef 2 Skottel online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 Barbecue / Cadac / / Blauw, Grijs

Barbecues>Skottelbraai

De Carri Chef 2 barbecue is je beste vriend op de camping of gewoon in de de tuin. Hij is compact, lichtgewicht en eenvoudig op te bouwen. Daarnaast heeft hij een krachtige brander ťn een ruim grillrooster. Zo grill je overal de beste gerechten! Bestel Cadac Carri Chef 2 Barbecue online bij vtwonen. Alle Cadac Barbecues uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Camp Chef HP Gascartouche / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Lekker compact en toch super veelzijdig: de Cadac Camp Chef HP is ideaal op de camping, in het park of bij vrienden. Met de omkeerbare bak- en grillplaat zet je eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel. Geleverd inclusief handige draagtas!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Camp Chef LP / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Lekker compact en toch super veelzijdig: de Cadac Camp Chef LP is ideaal op de camping, in het park of bij vrienden. Met de omkeerbare bak- en grillplaat zet je eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel. Geleverd inclusief handige draagtas!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 Barbecue / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Blauw, Grijs

Gebruik de Carri Chef 2 Barbecue in de tuin of op de camping. Hij is eenvoudig op te bouwen en geeft goed resultaat dankzij de krachtige brander. De bbq is voorzien van een groot grillrooster, waarbij het vet opgevangen wordt in de onderliggende pan.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 BBQ/Skottel Combo / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Blauw, Grijs

De Carri Chef 2 bbq en skottel combo is de opvolger van de populaire Cadac Carri Chef Deluxe. Hij is een echte alleskunner en geschikt voor barbecueŽn, bakken, koken, roerbakken en meer! Set wordt geleverd met pandrager, bbq plaat, skottel en deksel.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Carri Chef 2 Skottel / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Blauw, Grijs

Bereid de lekkerste gerechten op deze Cadac Carri Chef 2 Skottel. Deze braai is prettig in gebruik door de krachtige brander met piŽzo ontsteking. Het oppervlak biedt vele kookmogelijkheden en is makkelijk te reinigen dankzij zijn gladde oppervlak.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Grill2braai / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Grijs

De Cadac Grill2braai is compact en licht en biedt veel mogelijkheden. Deze skottelbraai wordt geleverd met bak- en grillplaat waardoor je heerlijk vlees, vis en groenten kunt bereiden. Met de meegeleverde draagtas zeer eenvoudig mee te nemen!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Grillo Chef BBQ / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Gezellig barbecueŽn in het park, op de camping of bij vrienden met de Cadac Grillo Chef BBQ. Dit tafelmodel is compact en licht maar heeft toch een groot barbecuerooster voor vier tot zes personen. In de handige draagtassen gemakkelijk mee te nemen!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Grillogas BBQ / Dome / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Op de camping, in het park, bij vrienden of gewoon thuis: met de Cadac Grillogas BBQ/Dome grill je overal! Het barbecuerooster met anti-aanbaklaag zorgt voor perfecte resultaten en is gemakkelijk schoon te maken. Inclusief pandrager en draagtassen!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Grillogas Reversible / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Met de Cadac Grillogas bereid je overal de lekkerste gerechten. De omkeerbare bak- en grillplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en daardoor gemakkelijk schoon te maken. In de handige draagtasen neem je 'em gemakkelijk overal mee naartoe!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Safari Chef 2 HP Gascartouche / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Zet de lekkerste gerechten op tafel met de Cadac Safari Chef 2 HP. Deze skottelbraai wordt geleverd met een pan, bakplaat en BBQ rooster waardoor je iedere avond een andere maaltijd op tafel tovert. Ideaal op de camping of om mee te nemen!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Safari Chef 2 LP / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Met de Cadac Safari Chef 2 LP bereid je overal de lekkerste gerechten. Deze skottelbraai wordt geleverd met een pan, bakplaat en BBQ rooster waardoor je iedere avond een andere maaltijd op tafel tovert. Ideaal op de camping of om mee te nemen!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Skottelbraai 2 / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Grijs

De Cadac Skottelbraai vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika en is bijzonder populair door het gebruiksgemak! Maak de lekkerste gerechten van een gebakken eitje tot roerbakgerecht, van pannenkoeken tot een eenpansgerecht! Met lichtgewicht onderstel.

Klik hier voor meer informatie

Cadac Skottelbraai Safari Chef LP / Cadac / Barbecues / Skottelbraai / Zwart

Maak de lekkerste gerechten op de Cadac Safari Chef LP. Deze compacte skottelbraai is een ware alleskunner, hij kan bakken, braden, wokken, grillen en meer. Dankzij het lage gewicht is de braai ideaal om mee te nemen naar de camping!

Klik hier voor meer informatie

 

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo