Home
BBQ - Vleesthermometers

 

Barbecook Draadloze Thermometer / Barbecook / Kunststof, RVS / Zwart

Barbecue accessoires>Vleesthermometer

Met de Barbecook draadloze thermometer is je vlees altijd gaar en heerlijk mals. Kies op de thermometer je stukje vlees, zet de barbecue aan en de thermometer geeft het signaal zodra de juiste kerntemperatuur bereikt is. Voor perfecte resultaten! Bestel Barbecook Draadloze Thermometer online bij vtwonen. Alle Barbecook Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Gourmet Check Mini / Outdoorchef / Kunststof, RVS / Zwart

Barbecue accessoires>Vleesthermometer

De kerntempetatuur van je gerechten vanuit je luie stoel meten? Met de Gourmetcheck Mini van Outdoorchef is dit een fluitje van een cent. Stel de gewenste temperatuur in op de app en je krijgt vanzelf een seintje wanneer je gerecht klaar is! Bestel Outdoorchef Gourmet Check Mini online bij vtwonen. Alle Outdoorchef Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

The Bastard Bluetooth Thermometer / The Bastard / Kunststof / Zwart

Barbecue accessoires>Vleesthermometer

Barbecueën als een echte pro? Dan is de The Bastard Bluetooth thermometer precies wat je nodig hebt. Met deze gadget zet jij de beste stukken vlees op tafel. Met de app zie jij direct op je telefoon welke temperatuur je gerecht heeft. Bestel The Bastard Bluetooth Thermometer online bij vtwonen. Alle The Bastard Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Digitale Thermometer / Barbecook / Kunststof, RVS / Zilver, Zwart

Barbecue accessoires>Vleesthermometer

Met de Barbecook Digitale Thermometer kun je de temperatuur van vlees of vis meten. Hij is gemaakt van kunststof en roestvrij staal en heeft een meetbereik van 0 - 140 graden. Dankzij deze thermometer weet je altijd of het vlees gaar is! Bestel Barbecook Digitale Thermometer online bij vtwonen. Alle Barbecook Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Weltevree Outdooroven Thermometer / Weltevree / / Zilver

Barbecue accessoires>Barbecue uitbreiding

Voor een optimale warmteregulatie van de Outdooroven gebruik je deze handige Weltevree magnetische thermometer. Zo kun je heel gemakkelijk de temperatuur in de oven meten en hem eventueel wat opstoken of af laten koelen. Ideaal! Bestel Weltevree Outdooroven Thermometer online bij vtwonen. Alle Weltevree Barbecue accessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Digitale Thermometer

Barbecue-accessoires > Barbecue gereedschap

Big Green Egg Digitale Thermometer: Meet de kerntemperatuur in één oogopslag Met de Big Green Egg Digitale Thermometer meet jij binnen enkele seconden de exacte kerntemperatuur van het vlees, de vis of gevogelte die jij met jouw Big Green Egg bereidt. Op deze manier bepaal jij veilig en eenvoudig de juiste garing van het gerecht. Wanneer jij de RVS probe van de thermometer in de kern van het product steekt zie je in één oogopslag de temperatuur op het verlichte display verschijnen. De thermometer heeft een bereik tot 450 graden Celsius. Na 5 minuten inactiviteit schakelt de thermometer zichzelf automatisch uit. Big Green Egg Digitale Thermometer Met roestvrijstalen probe LCD sherm met verlichting Meetbereik tot 450 °C

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Deksel Thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Big Green Egg Deksel ThermometerDeze thermometer is voor de deksel. Alle Big Green Egg's worden al geleverd met een thermometer, maar ze zijn ooklos te bestellen ter vervanging.

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Tel Tru Thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Big Green Egg Tel Tru Thermometer 8 CM Deze Thermometer van Big Green Egg kun je in de deksel van jouw Egg bevestigen en zo kun je altijd de juiste temperatuur aflezen, zonder dat je het deksel hoeft te openen en er zo kostbare warmte verloren gaat. Bereik altijd de beste garing van jouw gerechten!

Klik hier voor meer informatie

Big Green Egg Thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Big Green Egg ThermometerDeze vleesthermometer laat je gewoon vanaf het begin tot het einde in het vlees zitten. Hij geeft zowel de temperatuur als de gaarheid aan, zodatje het stukje vlees perfect kan laten garen!

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Bluetooth thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Outdoorchef Bluetooth thermometer Met de Outdoorchef bluetooth thermometer kun jij vanaf een afstandje de temperatuur van jouw gerechten in de gaten houden. Bereik de perfecte garing met behulp van deze handige thermometer. De bluetooth thermometer beschikt over twee sensoren, één meet de omgevingstemperatuur van de barbecue en de andere meet de kerntemperatuur van jouw gerecht. De bluetooth thermometer heeft een bereik van 30 m en is waterproof.

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Gourmet Check

Barbecue-accessoires > Thermometers

Outdoorchef Gourmet Check: Voor de juiste temperatuur Met de Outdoorchef Gourmet Check meet jij zowel de kerntemperatuur van het vlees als de omgevingstemperatuur. Zo zorg jij ervoor dat jouw steak op de perfecte wijze wordt bereid en mals en sappig blijft!

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Outdoorchef ThermometerDeze roestvrijstalen Outdoorchef Thermometer kun je op alle kogelvormige Outdoorchef BBQ's kwijtof op andere BBQ's met een kogelvorm. Hij is makkelijk te bevestigen en waterdicht.

Klik hier voor meer informatie

Weber Digitale Thermometer 2017

Barbecue-accessoires > Thermometers

Weber Digitale Thermometer 2017 Tijdens het grillen controle hebben over de kerntemperatuur met de Weber Digitale Thermometer. Wanneer je de thermometer uitvouwt meet de thermometer de tempratuur ultrascherp binnen 3 seconden. Zo heb je altijd een goed beeld van de kerntemperatuur. Digitale Thermometer Kleur: zwart

Klik hier voor meer informatie

Weber Digitale Thermometer zakformaat

Barbecue-accessoires > Thermometers

Weber Digitale Thermometer zakformaatDe Weber Digitale Thermometer zakformaat meet de tempratuur snel en nauwkeurig. De digitale display zorgt voor een makkelijk gebruik. Je kan de tempratuur lezen in Fahrenheit of Celsius. Of je nou op gas of op houtskool aan het grillen bent, de Thermometer verzekerd je van een perfect gegrild stuk vlees. En deze Thermometer is ook nog eens compactDigitale Thermometer Zakformaat

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill 2 thermometer

Barbecue-accessoires > Thermometers

Weber iGrill 2 Smart thermometerDe Weber iGrill 2 is een digitale Bluetooth Smart thermometer waarmee je de temperatuur van vier verschillende producten kunt monitoren via je app! Een onmisbare tool voor de professionele smokers, barbecuers en grillers onder ons! Je kan met deze digitale thermometer gemakkelijk op afstand zien of je vlees wel of niet gaar is. De iGrill 2 is (in vergelijking met de iGrill Mini) de grotere en uitgebreidere variant van de Weber iGrill familie en geschikt voor gebruik op de diverse barbecues en rookovens.Bluetooth Smart (4.0)Bereik van +/- 15 meterGeschikt voor iPad (Mini, derde generatie & nieuwer)Geschikt voor iPhone 4s en nieuwer, iPod Touch vijfde generatie & nieuweriOS 7 of nieuwere versieGeschikt voor veel Android smartphones met Bluetooth 4.0 / 4.3 of nieuwer200 uur batterij gebruik2 AA-batterijenIncl. kabel van 1,2 meterAan/uit knop Uitgebreid, compleet & effectiefMagnetische bevestigingBediening via appTemperatuur bereik: -30 °C tot 300 °CLED scherm met kleurindicatieInclusief 2 AA-batterijenGewicht: 172 gramAfmetingen (B x H x L): 8,25 cm x 6,35 cm x 9,52 cmGarantie: 2 jaar Groot bereikDankzij het bereik van 15 meter kan de Weber iGrill 2 een oogje op het vlees houden, terwijl jij je handen vrij hebt om andere gerechten klaar te maken. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe je tablet of smartphone checken.Twee thermometersDeze Weber iGrill versie heeft twee thermometers zodat je twee gerechten tegelijkertijd kunt monitoren met je iGrill 2. Let op: er zijn twee thermometers inbegrepen bij de iGrill 2, maar je kunt er in totaal vier aansluiten. Dankzij het bereik qua temperatuur (van -30 °C tot 300 °C) kan je werkelijk alle BBQ gerechten monitoren met deze smart thermometer. Of het nu gaat om vlees, vis, groente of andere mooie producten. Met de iGrill 2 zijn ze altijd perfect op temperatuur. Gratis digitale appDe Weber iGrill 2 is een smart thermometer die verbinding maakt met je tablet of telefoon. Download de gratis app uit de App Store of Google Play Store en koppel die aan je iGrill 2. Je kan nu de temperatuur van je gerecht draadloos volgen. Met de iGrill 2 app heeft ook een optie voor een wekker waarmee je de tijd voor een gerecht kunt instellen. Handig!Handige Led indicatorDe Smart LED van deze digitale smart thermometer laat je, met behulp van verschillende kleuren zien wat er onder de deksel van je grill, smoker of BBQ gebeurd. Zo zie je wanneer de temperatuur te hoog of te laag. Via groen (start), geel (nog 15° C te gaan), oranje (nog 5° C te gaan) kom je uiteindelijk bij rood (het vlees heeft de ingestelde temperatuur bereikt). Zo weet je exact wanneer het vlees gaar is.

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill Pro Omgevingssensor

Barbecue-accessoires > Thermometers

Weber iGrill Pro Omgevingssensor De Weber iGrill pro is voorzien van een omgevingstemperatuur en combineer je met de iGrill, iGrill 2 en iGrill Mini. Hiermee meet je snel en gemakkelijk de temperatuur in je smoker of BBQ. Ideaal voor de smokemasters onder ons! Het gebruik is snel en simpel: maak de klem vast op de BBQ, stel je minimale en maximale temperatuur in en je krijgt een alert als je smoker, grill of barbecue te heet of te koud is. Handig! Dankzij een temperatuur bereik van -30 °C tot 300 °C kan je alle BBQ gerechten monitoren met deze handige sensor. Of het nu gaat om vlees, gevolgte, vis, groente of andere mooie producten. Met de iGrill Pro zijn ze altijd perfect gaar. De iGrill Pro omgevingssensor maakt verbinding met je tablet of telefoon. Download de gratis app uit de App Store of Google Play Store en nu kan je de temperatuur van je gerecht via je smartphone of tablet monitoren, handig! Bluetooth® Smart (4.0) Geschikt voor iPad® (Mini, derde generatie & daarna) Geschikt voor iPhone® 4s en daarna, iPod Touch® vijfde generatie & daarna iOS 7 of nieuwere versie Geschikt voor veel Android smartphones met Bluetooth® 4.0 / 4.3 of daarna Aan/uit knop Compact, efficient & effectief Bediening via app temperatuur bereik: -30 °C tot 300 °C Inclusief 2 AA-batterijen Garantie: 2 jaar Vier kleuren Volg tot vier temperaturen gelijktijdig op je smartphone of tablet dankzij de gemakkelijk te identificeren gekleurde sonde-indicatoren. Zo kan je dus tegelijkertijd vier verschillende producten monitoren via één scherm.

Klik hier voor meer informatie

Weber Igrill Pro vleessensor

Barbecue-accessoires > Thermometers

Weber iGrill Pro Vleessensor De Weber iGrill Pro Vleessensor is een ideale thermometer voor het bereiden van je vlees. De vleessensor combineer je met de iGrill, iGrill 2 en iGrill Mini. Hoe werkt het? Steek de pen van de sensor in het vlees, stel de temperatuur in en je krijgt een alert als het vlees klaar is. Dankzij een temperatuur bereik van -30 °C tot 300 °C kan je alle (vlees)gerechten monitoren met deze handige sensor. Met deze iGrill Pro digitale thermometer zijn al je producten altijd perfect gaar. De iGrill Pro vleessensor maakt verbinding met je tablet of telefoon. Download de gratis app uit de App Store of Google Play Store en nu kan je de temperatuur van je gerecht via je smartphone of tablet monitoren, handig! Bluetooth® Smart (4.0) Geschikt voor iPad® (Mini, derde generatie & daarna) Geschikt voor iPhone® 4s en daarna, iPod Touch® vijfde generatie & daarna iOS 7 of nieuwere versie Geschikt voor veel Android smartphones met Bluetooth® 4.0 / 4.3 of daarna Aan/uit knop Compact, efficiënt & effectief Bediening via app temperatuur bereik: -30 °C tot 300 °C Inclusief 2 AA-batterijen Garantie: 2 jaar Vier kleuren Heb je meer vleessensoren aan de app gekoppeld dan is het handig om de bijgeleverde kleur indicatoren te gebruiken. Volg tot vier temperaturen gelijktijdig op je smartphone of tablet dankzij deze gekleurde sonde-indicatoren. Zo kan je alle producten tegelijkertijd via één scherm monitoren.

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Digitale Thermometer / Barbecook / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zilver, Zwart

Met de Barbecook Digitale Thermometer kun je de temperatuur van vlees of vis meten. Hij is gemaakt van kunststof en roestvrij staal en heeft een meetbereik van 0 - 140 graden. Dankzij deze thermometer weet je altijd of het vlees gaar is!

Klik hier voor meer informatie

Barbecook Draadloze Thermometer / Barbecook / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

Met de Barbecook draadloze thermometer is je vlees altijd gaar en heerlijk mals. Kies op de thermometer je stukje vlees, zet de barbecue aan en de thermometer geeft het signaal zodra de juiste kerntemperatuur bereikt is. Voor perfecte resultaten!

Klik hier voor meer informatie

Boretti BBQ Thermometer / Boretti / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

Altijd mals en gaar vlees dankzij de Boretti BBQ Thermometer. Deze thermometer meet via een sonde draadloos de temperatuur van het vlees waardoor je vanzelf een seintje krijgt als het vlees gaar is. Een musthave voor iedere barbecueliefhebber!

Klik hier voor meer informatie

Cadac Vleesthermometer / Cadac / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Grijs

Deze digitale elektrische Vleesthermometer van Cadac is een uitkomst tijdens het barbecueën. Het is precies te meten welke temperatuur het vlees heeft bereikt en hiermee dus ook de gaarheid van het vlees.

Klik hier voor meer informatie

CDN DTP392 Digitale Kernthermometer / CDN / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Wit

Eenvoudig en snel vlees temperaturen? Het kan met de CDN DTP392 kernthermometer. Deze thermometer werkt met voelerdraad en zorgt zo voor accurate metingen. De DTP392 meet tot 200 graden en wordt geleverd met batterij en gebruiksaanwijzing.

Klik hier voor meer informatie

CDN DTQ450X Digitale Kernthermometer / CDN / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

Vlees braden wordt extra gemakkelijk met deze digitale kernthermometer van CDN. De DTQ450X thermometer prik je in het vlees, waarna hij een accurate meting geeft van de temperatuur. De DTQ450X is waterbestendig en wordt geleverd met batterij.

Klik hier voor meer informatie

GEFU Digitale vleesthermometer / GEFU / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zilver

Met de digitale vleesthermometer van GEFU weet je zeker dat je gerechten op de juiste temperatuur geserveerd worden. De thermometer meet van 0 tot 250°C, is instelbaar tot 99 minuten en heeft een alarm dat je op een specifieke temperatuur instelt.

Klik hier voor meer informatie

iGrill 2 Digitale Thermometer / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

De iGrill 2 is een digitale thermometer die te monitoren is met een speciale applicatie. Je kan op een afstand eenvoudig meten wanneer het vlees gaar is. En met de iGrill 2 kan je van meerdere gerechten te gelijk de temperatuur meten. Top BBQ-gadget!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Kitchen Thermometer Bluetooth / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Wit

Hier is jouw souschef! Met de iDevices Kitchen Thermometer monitor je twee temperaturen op afstand via de app op je smartphone en ontvang je een melding wanneer het gerecht op temperatuur is. Hét essentiële ingrediënt voor een overheerlijk gerecht!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Kitchen Thermometer Mini / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Wit

Heerlijk eten bereiden is nog leuker en makkelijker met de iGrill Kitchen Mini. Steek de sonde in het vlees en je krijgt vanzelf een melding op je telefoon als de juiste kerntemperatuur bereikt is. Een innovatieve gadget waar je echt iets aan hebt!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Mini Digitale Thermometer / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

De iGrill mini is een digitale thermometer die te monitoren is met een speciale applicatie. Deze handige barbecue thermometer wordt onmisbaar voor elke barbecue fanaat. De temperatuur van het vlees is op een afstand van 50 meter te meten!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Pro Ambient Probe voor iGrill & Kitchen Thermometer / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer /

Lekker visje of vlees roken? Dan is deze extra thermometer voor de iGrill ideaal! Plaats de iDevices Pro Ambient Probe in de grill of rook(oven) en krijg een melding op je smartphone wanneer het daarbinnen te koud of te warm wordt. Smokinâ hot!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Pro Meat Probe voor iGrill & Kitchen Thermometer / iDevices / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

Iedereen kan grillen en roken als een pro met de iDevices iGrill digitale thermometer! Deze extra Pro Meat Probe voor de iGrill2 en iGrill Mini kan niet wachten om jouw barbecuekunsten te aanschouwen. Kom maar op met de grote lappen vlees!

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Gourmet Check / Outdoorchef / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Geel

De Gourmet check van OutdoorChef is de ideale thermometer in de grill of in de oven. De kerntemperatuurmeting met timerfunctie, zorgt voor een perfecte garing van het vlees. Met deze vleesthermometer zijn grote stukken vlees altijd gaar!

Klik hier voor meer informatie

SteakChamp Vleesthermometer 3 in 1 / SteakChamp / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zilver

Bloederig, medium of doorbakken? Jij bakt vanaf nu biefstuk zoals alleen grill pro's dat kunnen. Steek de SteakChamp Vleesthermometer (zo groot als een spijker) in de steak, stel de gewenste garing in en het ledlampje knippert als de steak klaar is.

Klik hier voor meer informatie

Weber digitale zakthermometer opklapbaar / Weber / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zwart

"Dankzij het compacte formaat is deze thermometer makkelijk op te bergen. Wisselt snel van maateenheden en de temperatuur is makkelijk af te lezen op het display. Met een inschakeltijd van minder dan 5 seconden en automatische uitschakelfunctie. "

Klik hier voor meer informatie

Weber Style Digitale Thermometer / Weber / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Grijs

Met de Weber Style Digitale Thermometer bereid je gerechten met de precisie van een chefkok. De thermometer heeft een aantal voorgeprogrammeerde standen, maar kan ook naar eigen voorkeur ingesteld worden. Op het grote scherm zie je alle informatie!

Klik hier voor meer informatie

Weber Style Digitale Vleesthermometer / Weber / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Grijs

Perfect gegaard gevogelte en gebraad! Knapperig van buiten, lekker mals en sappig van binnen. Dat kun jij ook met de Weber Style Digitale vleesthermometer! Stel de draadloze thermometer in op het stuk vlees dat je bereid en laat de BBQ zân werk doen.

Klik hier voor meer informatie

Westmark Kernthermometer / Westmark / Barbecue Accessoires / Vleesthermometer / Zilver, Zwart

Handig keukenhulpje: met de Westmark kernthermometer meet je eenvoudig of je gerecht de juiste temperatuur heeft. Deze vleesthermometer meet van 0°C tot 250°C en heeft een handige alarmfunctie. Ideaal: de thermometer is omzetbaar naar een timer!

Klik hier voor meer informatie

Boretti BBQ thermometer + sonde BBA38

Accessoires, Thermometers > Boretti / Boretti

Met de Boretti BBQ thermometer + Sonde meet u makkelijk en nauwkeurig de temperatuur van uw gerecht, zodat deze heerlijk gaar wordt. De thermometer is van goede kwaliteit

Klik hier voor meer informatie

Cadac digitale thermometer

Accessoires, Thermometers > Cadac / Cadac

Zorg dat het vlees op uw barbecue de juiste temperatuur heeft met deze digitale, elektronische thermometer van Cadac. De pin kan uitgeklapt worden om de temperatuur te meten en

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef Thermometer voor kogelbarbecues

Accessoires, Thermometers > Outdoorchef / Outdoorchef

Deze thermometer is geschikt voor bijna alle kogelbarbecues. De thermometer controleert de temperatuur binnen de deksel zodat u deze niet steeds hoeft te

Klik hier voor meer informatie

Outdoorchef vleesthermometer

Accessoires, Thermometers > Outdoorchef / Outdoorchef

De Outdoorchef vleesthermometer is ideaal om het perfecte stukje vlees mee klaar te maken.

Klik hier voor meer informatie

Weber Digitale Thermometer

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

Perfect gegrild vlees vraagt om een thermometer waarmee u de kerntemperatuur op kunt meten. Met deze digitale thermometer is dat een fluitje van een cent.

Klik hier voor meer informatie

Weber Digitale Thermometer

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

Maak het perfecte stukjes vlees klaar op de barbecue met deze digitale thermometer van Weber! De thermometer is van topkwaliteit en binnen 3 seconden kunt u heel nauwkeurig de

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill 2

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

De Weber iGrill 2 is de innovatieve thermometer voor de barbecue. Met de iGrill 2 bereikt u de perfecte kerntemperatuur van uw gerechten op de BBQ. De thermometer is uitgerust

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill 3

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

De Weber iGrill 3 is de innovatieve thermometer voor de Weber Genesis II serie. Deze thermometer meet de kern- en omgevingstemperatuur waardoor u met heel veel precisie kunt

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill Omgevingssensor

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

Met de Weber iGrill omgevingssensor houdt u heel eenvoudig controle over de temperatuur van uw barbecue!

Klik hier voor meer informatie

Weber iGrill Vleessensor

Accessoires, Thermometers > Weber / Weber

Deze vleessensor is een sonde die is ontworpen voor uiterst nauwkeurige temperatuurmetingen met alle iGrill thermometers van Weber.

Klik hier voor meer informatie

Brada Touch draadloze vleesthermometer

BBQ Gereedschap > Brada / Brada

Digitale draadloze thermometer. Ideaal hulp voor iedere kok. Ook voor binnenshuis gebruik. Makkelijk in gebruik doordat de 11 veelvoorkomende programma's ingesteld zijn. Tot 35

Klik hier voor meer informatie

Grandhall Potato thermometer (Set 4 stuks)

BBQ Gereedschap > Grandhall / Grandhall

Heerlijke aardappels van de barbecue? Dat kan! Met de Aardappel thermometer van Grandhall weet u precies wanneer de aardappels gaar zijn en wanneer u dus iedereen aan tafel

Klik hier voor meer informatie

Weber Digitale zakthermometer

BBQ Gereedschap, Weber Accessoires > Weber / Weber

Weber digitale vleesthermometer op zakformaat.

Klik hier voor meer informatie

Weber Style Digitale Thermometer

BBQ Gereedschap, Weber Accessoires > Weber / Weber

Deze vleesthermometer van Weber is de ideale kookhulp. Alles dat u hoeft te doen is de gewenste kerntemperatuur van het vlees in te stellen deze thermometer laat u weten

Klik hier voor meer informatie

Weber Style Digitale Vleesthermometer

BBQ Gereedschap, Weber Accessoires > Weber / Weber

Deze vleesthermometer van Weber is de ideale kookhulp. Alles dat u hoeft te doen is de gewenste kerntemperatuur van het vlees in te stellen deze thermometer laat u weten

Klik hier voor meer informatie

Weber Style Thermometer Sonde

BBQ Gereedschap, Weber Accessoires > Weber / Weber

Met deze sonde meet u eenvoudig de kerntemperatuur van vlees zodat u altijd de gewenste garing heeft. De kabel is gemaakt van speciaal hitte bestendig materiaal en zoals u van

Klik hier voor meer informatie

Weber digitale opklapbare zakthermometer

BBQ Gereedschap, Weber Accessoires > Weber / Weber

Door zijn compacte design eenvoudig op te bergen. De temperatuur is snel af te lezen en maateenheden zijn gemakkelijk te wisselen. De thermometer heeft een inschakeltijd van

Klik hier voor meer informatie

Digitale Thermometer

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Digitale Thermometer. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Digitale Thermometer, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

iGrill 3

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. iGrill 3. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. iGrill 3, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Sensor

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. iGrill Sensor. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. iGrill Sensor, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Omgevingssensor

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. iGrill Omgevingssensor. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. iGrill Omgevingssensor, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

iGrill Mini

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. iGrill Mini. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. iGrill Mini, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

iGrill 2

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. iGrill 2. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. iGrill 2, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Digitale Zakthermometer

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Digitale Zakthermometer. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Digitale Zakthermometer, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Barbecook digitale thermometer

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Barbecook digitale thermometer. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Barbecook digitale thermometer, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Meat Thermometer

Accessoires BBQ /

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Meat Thermometer. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Meat Thermometer, uit het assortiment accessoires bbq, koop hem gemakkelijk en snel online!

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo